Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
boy, kilo, motor, ilk başlangıç, ss motor sevdası ..büyük karmaşa:(
1.85 boy 80 kiloyum ...yeni başlaycm ama altımda küçük durmayacak bi ss motor istiyorum...tavsiyeleriniz neler olur ?? max 5.000 bütçem var ...aldığım motoru uzun süre kullanmak istiyorum ve hız tutkum fazla yok
hız tutkun yok fakat ss düşünüyosun....çok özur dıleyerek dıyorum o zman şekil peşinde duruyorsun?
5000 tl ıle uzun vade bınebılcek oldugun 4 silindir ss yok..anca işte gtr 250 filan bulabılırsın..hayırlısı olsun
hız tutkun yok fakat ss düşünüyosun....çok özur dıleyerek dıyorum o zman şekil peşinde duruyorsun?
5000 tl ıle uzun vade bınebılcek oldugun 4 silindir ss yok..anca işte gtr 250 filan bulabılırsın..hayırlısı olsun
haklısın vala şekl düşünüyorum bence buda çok normal bindiğim şeyin kendini göstermesini isterim..performansı ilk adımda benm için önemli değil.yeni yeni öğrenip hız yapamam ztn
ikinci elde olabilir fark etmez şekli güzel olsun az yaksık ytr gerisini ii ce öğrendikten sonra düşünürüm...belki o zmn değiştiririim motoru
senin istediğin motosiklet gt 250 r den başka bişi deil şekil istiosun fakat hız istemiosun vede 7000 bütçe koydun ortaya aradığın motosiklet bnce budur yani