boy, kilo, motor, ilk başlangıç, ss motor sevdası ..büyük karmaşa:(

1.85 boy 80 kiloyum ...yeni başlaycm ama altımda küçük durmayacak bi ss motor istiyorum...tavsiyeleriniz neler olur ?? max 5.000 bütçem var ...aldığım motoru uzun süre kullanmak istiyorum ve hız tutkum fazla yok

hız tutkun yok fakat ss düşünüyosun....çok özur dıleyerek dıyorum o zman şekil peşinde duruyorsun?
5000 tl ıle uzun vade bınebılcek oldugun 4 silindir ss yok..anca işte gtr 250 filan bulabılırsın..hayırlısı olsun:)

hız tutkun yok fakat ss düşünüyosun....çok özur dıleyerek dıyorum o zman şekil peşinde duruyorsun?
5000 tl ıle uzun vade bınebılcek oldugun 4 silindir ss yok..anca işte gtr 250 filan bulabılırsın..hayırlısı olsun:)

kesinlikle katılıyorum.:cat:

haklısın vala şekl düşünüyorum:D bence buda çok normal bindiğim şeyin kendini göstermesini isterim..performansı ilk adımda benm için önemli değil.yeni yeni öğrenip hız yapamam ztn:D

ikinci elde olabilir fark etmez:D şekli güzel olsun az yaksık ytr gerisini ii ce öğrendikten sonra düşünürüm...belki o zmn değiştiririim motoru

Son düzenleme:
ama o bütcede öle bi motor yok kardeşim:)
hani derlerya...

YA PARADAN YA CAKADAN... o hesap yani:)

:D
inşallah bulursun ve burdan bizlerle paylasırsın mutlu resımlerını

senin istediğin motosiklet gt 250 r den başka bişi deil şekil istiosun fakat hız istemiosun vede 7000 bütçe koydun ortaya aradığın motosiklet bnce budur yani

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım geçen aynı başlığı açmadın mı sen zaten? haftaya bir aynı içerikli farklı konu başlıklı mesajlarla dolduruyorsun gündemi :)

sorun olsaydı kitlerdiler konuyu sen rht ol....bu arada tanıştıgıma memlun oldum ben BARAN

sen rht ol anlamadım iki harfi yazmak zormu bak sana cevap yazmak zor gelmıyor gtr 250 derız hanı o bütceye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar