çok abartılı ve şişman görünüyo
çok mükemmel görünüo ama gerçekten bira göbekli birisine süper yakışlır
dostum o tanıdığınla irtibata geçip motoru satıp satmadığını öğrenebilirmisin
yada türkiyede bulabileceğimiz biryer varsa gidip bakalım.yakından görmeyi çok istiyorum.
http://www.ata-car.com/tr/haberler.asp?Sektor=7&HaberID=54&syf=1
hocam demiş ya burada satılıyo diye, ben bi kaç sene önce mail atmıştım kaç para diye kaale almamışlardı. Çok güçlü ve yolda kullanılacak bi makina öyle sırf vitrin malı degil, TC de satılanlarda sınırlama olacaktı ama sürati azaltmak için. Üzerinde corvette motoru var. İmkanım olsa böyle bir aletin üzerinde yol yapmak isterdim.
Ulen tam unuttuydum kim başlattı gene bu mevzuyu.
506 kg
8500 cc
506 hp:bounce::bounce::bounce:
506 kg
8500 cc
506 hp:bounce::bounce::bounce:
Yuh :cyclopsan Kal geldi :mrgreen:
Dünya gözüyle 29 ekım kortejınde m.koyde gordugum boss hoss gercekten çok gercekten cokk gercekten.... Aman Allah ım o neydi.
Geçtiğimiz yıllarda gazetelerde boy boy reklamı çıkardı sanırım 2003-2004 yıllarıydı
O zamana kadar bı v8 ı sadece amerıkanlarda dusunen ben sankı ıkı tekerleklı bı camaro edasıyla bakıyodum gazeteye kesınlıkle cok guclu cok havalı cok bonkor (benzın ıcın ) cok seslı ve cok pahalıydı... Ama guzeldı...
f&b otomotıv sadece otomobıl ıhrac ederken boss hoss u getırmeye basladı ama bunun otomobılden tek farkı ıkıtekerıydı oyle oluncada bızım olmustu o bı motosıkletdı..
Sonra f&b otomotıvın kurucusu mehmet sabancı 2005 yılında vefat edınce sıkıntılı gunlerın ardında kapanma sınırına geldı ve sanıyorum suan f&b dıye bı fırma yok ata-car f&b adında bı yer var ve ortakoyde netten edındıgım bılgıye gorede bu fırma halen boss hoss getırmekte...
Herseyın bı bedelı var... Yada PARANIN NE ONEMI VAR ONEMLI OLAN MIKTARI..