boss hoss

buda bizim hatrı sayılır bir abimizin boss hoss resimleri .. :cat:... yanımda kontaga bir bastı .. otopark sallandı yeminle ((:)

Eski baslık meskı baslık demeyınde motor harbıdende ne bıcım ole ya ne bıcım benzın ıcer vıraj sorun deılde 10mt kesın 1lt gıder ara gaz fılan versen aboo :)) kımbılır kac paradır bıde...hıc bu tarz motor sevmem ama bu hosuma gıttı tam benlık bende kıloluyum aboo şok şekil :))))

çok mükemmel görünüo ama gerçekten bira göbekli birisine süper yakışlır

buda bizim hatrı sayılır bir abimizin boss hoss resimleri .. :cat:... yanımda kontaga bir bastı .. otopark sallandı yeminle ((:)

dostum o tanıdığınla irtibata geçip motoru satıp satmadığını öğrenebilirmisin:)
yada türkiyede bulabileceğimiz biryer varsa gidip bakalım.yakından görmeyi çok istiyorum.

çok mükemmel görünüo ama gerçekten bira göbekli birisine süper yakışlır

Bence de....Bi bakın adamda hem bira hemde göbek var..

Ama yinede bence mükemmel makinalar..

.
wb054whv2.jpg

Bir mükemmel daha...
.
19618422sf1.png

Son düzenleme:
http://www.ata-car.com/tr/haberler.asp?Sektor=7&HaberID=54&syf=1
hocam demiş ya burada satılıyo diye, ben bi kaç sene önce mail atmıştım kaç para diye kaale almamışlardı. Çok güçlü ve yolda kullanılacak bi makina öyle sırf vitrin malı degil, TC de satılanlarda sınırlama olacaktı ama sürati azaltmak için. Üzerinde corvette motoru var. İmkanım olsa böyle bir aletin üzerinde yol yapmak isterdim.
Ulen tam unuttuydum kim başlattı gene bu mevzuyu.

valla makine rolantide çalışınca bile böbrek taşı döktürür insana fenaaaa diyorum ((:)

http://www.ata-car.com/tr/haberler.asp?Sektor=7&HaberID=54&syf=1
hocam demiş ya burada satılıyo diye, ben bi kaç sene önce mail atmıştım kaç para diye kaale almamışlardı. Çok güçlü ve yolda kullanılacak bi makina öyle sırf vitrin malı degil, TC de satılanlarda sınırlama olacaktı ama sürati azaltmak için. Üzerinde corvette motoru var. İmkanım olsa böyle bir aletin üzerinde yol yapmak isterdim.
Ulen tam unuttuydum kim başlattı gene bu mevzuyu.

onlar tok satıcı dostum.bende 3 gün önce mesaj attım cevap yok.
öyle insanlarla değil alışveriş selam bile vermem.

o motoru kullananlar zaten hertürlü fantaziyi denemiş insanlar demektir :)
ordaki nos bize garip geliyor ama adamlar artık 500 beygirlik motordan sıkılıp yükseltmek istiyorlar belki :)

Yukarıda da belirtiğim gibi benim için hayallerimin erişilmezi olarak
kalacağa benziyor..
Bende bu makinaların biton fotosu var..
İsterseniz yükler sizlerle paylaşırım..

Dünya gözüyle 29 ekım kortejınde m.koyde gordugum boss hoss gercekten çok gercekten cokk gercekten.... Aman Allah ım o neydi.

Geçtiğimiz yıllarda gazetelerde boy boy reklamı çıkardı sanırım 2003-2004 yıllarıydı

O zamana kadar bı v8 ı sadece amerıkanlarda dusunen ben sankı ıkı tekerleklı bı camaro edasıyla bakıyodum gazeteye kesınlıkle cok guclu cok havalı cok bonkor (benzın ıcın ) cok seslı ve cok pahalıydı... Ama guzeldı...

f&b otomotıv sadece otomobıl ıhrac ederken boss hoss u getırmeye basladı ama bunun otomobılden tek farkı ıkıtekerıydı oyle oluncada bızım olmustu o bı motosıkletdı..
Sonra f&b otomotıvın kurucusu mehmet sabancı 2005 yılında vefat edınce sıkıntılı gunlerın ardında kapanma sınırına geldı ve sanıyorum suan f&b dıye bı fırma yok ata-car f&b adında bı yer var ve ortakoyde netten edındıgım bılgıye gorede bu fırma halen boss hoss getırmekte...

Herseyın bı bedelı var... Yada PARANIN NE ONEMI VAR ONEMLI OLAN MIKTARI..

Dünya gözüyle 29 ekım kortejınde m.koyde gordugum boss hoss gercekten çok gercekten cokk gercekten.... Aman Allah ım o neydi.

Geçtiğimiz yıllarda gazetelerde boy boy reklamı çıkardı sanırım 2003-2004 yıllarıydı

O zamana kadar bı v8 ı sadece amerıkanlarda dusunen ben sankı ıkı tekerleklı bı camaro edasıyla bakıyodum gazeteye kesınlıkle cok guclu cok havalı cok bonkor (benzın ıcın ) cok seslı ve cok pahalıydı... Ama guzeldı...

f&b otomotıv sadece otomobıl ıhrac ederken boss hoss u getırmeye basladı ama bunun otomobılden tek farkı ıkıtekerıydı oyle oluncada bızım olmustu o bı motosıkletdı..
Sonra f&b otomotıvın kurucusu mehmet sabancı 2005 yılında vefat edınce sıkıntılı gunlerın ardında kapanma sınırına geldı ve sanıyorum suan f&b dıye bı fırma yok ata-car f&b adında bı yer var ve ortakoyde netten edındıgım bılgıye gorede bu fırma halen boss hoss getırmekte...

Herseyın bı bedelı var... Yada PARANIN NE ONEMI VAR ONEMLI OLAN MIKTARI..

o adamlar doğru dürüst insanlar olsalardı zaten mesajlarıma cevap verirlerdi.

böyle yaparlarsa hep kaybederler.biz birşey kaybetmeyiz.motor alıcısı hiçbirzaman kaybetmez.istediği şeyi eninde sonunda biryerde bulur alır.kaybedende böyle gayri ciddi şirketler olur..boss hoss getirtmiş ama adam olamamış:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar