BMW ye çinli rakip:P

bence devam etsinler getirenlerin aklı başına gelir fiyatları makul seviyeye çekerler

ya vallla helal olsun ya bunlar yakında bizimde çakmamızı yapıcaklar valla korkuyorum bu çinlilerden ama kalite yok bide onu yapsalar

GKN

:queen::queen::queen:
bu ne yaa
çakma deniz akkaya gibim olmuş:p

çin mallarını savunmuyorum ama taklitte olsa cc si düşük beygir gücü düşükte olsa göze hoş görünüyor.taklit maklit...adamlar yapıyolar kardeşim.pahalıya parası yetmeyen çin malı alır.o kadar basit.
türkiyedede halen kanuni dandik motosikletler çıkarmaya devam etsin.gerçi onlarda çin malı ama neyse....
türkiyede yapsın bakalım taklit motosiklet nerdeeeee....

sele döşemesi bile kırışık duruyor :) bu motosikletin ikinci el ilanını görür gibiyim: BMW F650CS GÖRÜNÜMLÜ ARORA AR250 :cherry: aroranın sitesinde ürünler kısmına tıkladığınızda "motorsiklet" olarak yazıldığını da görebilirsiniz. adamlar daha sattıkları aracın nasıl yazıldığını bile bilmiyorlar. :queen:

ama su acidan dusunun,cinliler bunu yaptikca motosiklet tekeline sahip japon ve almanlar biraz fiyat kirmak zorunda kalcak ...

Hemen hemen aynısı hehehehe.... Ama selesı buruşmuş gıbı... geldıgı gıbı satılsa 2-5 ay sonra 2 el fıyatlar cbr le aynı olur :)

gayet güzel kopyalanmış bir replika motosiklet,
çinli üretici yapmış uyanık bir türk dış ticaret firmamız da ithal edip satmak üzere yeni 2008 kolleksiyonuna dahil etmiş,hayırlı uğurlu olsun demekten başka birşey denmez artık bu işe..................
hem şöyle düşünün arkadaşlarım satıcı rekabeti her zaman alıcıya yarar piyasanın oturmasını sağlar

Yuhh! Eskiden sadece üretimden kalkmış modelleri kopyalıyolardı. Şimdi Güncel makineleri de kopyalıyorlar.

ya bu çinlilerin bi makinası var ya vallahi bak orjnalini sokuyolar sonra kopyalanmış şekilde öteki tarafından çıkıyo:mrgreen::mrgreen:

bence bu enduro değil SS e benziyor artçı ayak peg lerine bakın birde depo üzerinde tutacaklara:mrgreen::)

paylaşım için teşekkürler alp abicim. . .:rendeer:
bişey değil faruk cugum ben bu model,i ilk gördüğümde çok şaşırmıştım burada motosiklet satan bi arkadaş denemiş titreşim yok diyodu.bakalım piyasaya çıksın ne oldugu belli olur.

Eğer ben bir cs 650 sahibi olsam ve yolda böyle bi aracı yanımda görsem bi daha içimden o bmw ye binmek gelmez.

Son düzenleme:
aRkadaslar konuyu basindan bu yana okudum ancak her birimiz cini suclarken aynaya donup hic baktikmi bizim neyimiz orijinal diye???cunku turkeyde bir cok konuda universiteler olsun bilim adamlarimiz olsun tv program formatlarimiz olsun yasama bicimimiz olsun hepimizin taklit ettigi birseyler var ve taklit konusundada dunyada ilk 10 da oldugumuzu biliyormuydunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar çinliler yakında insanda kopyalacakmış amman dikkat!!!:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar