BMW ye çinli rakip:P

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ohaaa kardeşim bu motor ne kadar iğrenç yazık bmw nin adı bu motorla karşılaştırılıyor.

kaliteden bahsediyorsan belli zaten sele bile gergin değil kullanmadan buruşmuş iki otursan izi kalır...:):D

Son düzenleme:
çinmiş, caponmuş, benim öyle komplekslerim yok. :cherry:
siz tartışadurun, ben bunu alır, çatır çatır binerim. :queen:

ucuz diye aldıgımız cinlilere hayret ediyorum.en saglam vespa yada moto guzzi bile elli kere dagılır bunlar gibi kullanılsa.bi cok kerede tamir servis durumlarına baktım..parcaları inceledim.ustayla birbirimize baktık ve hep aynı kararda olduk.adamların teknolojilerinde eksik yok fazla var.yıllarca avrupaya somurttuk kendimizi.bence bu komplexi bırakmak lazim.helal olsun cine.adamlar geldi artık memlekette genc yaslı motora biner oldu.motor kulturu olusmaya basladı.

çinmiş, caponmuş, benim öyle komplekslerim yok. :cherry:
siz tartışadurun, ben bunu alır, çatır çatır binerim. :queen:

çatır çatır binersen kırılabilir valla
diğer çinliler daha kuvvetli duruyor
bu sanki dökülecek gibi.
:queen:

altımdaki çinlilerden kırılan olmadı :)
180 boy, 115 kg.'lık endamım var. hesabını sen yap. :queen:

hay maşallah:)
zaten bu diğerlerine göre zayıf görünüyor demiştim
sıfırının koltuk buruşuk
sen bunda iz bırakırsın o zaman:)

bu abs konusunda da abs bildiğim kadarı ile Anti Blokaj System diye açılımı var çinliler abs adında bi disk markası imal etmiş olmasın(yumatu hesabı yusuf,mahmut,tuncay)

ABS kısaltmasını marka yapıp fren üreten adam bir Türk arkadaşlar... Valla billa..!

ya bu çinlilerin bi makinası var ya vallahi bak orjnalini sokuyolar sonra kopyalanmış şekilde öteki tarafından çıkıyo:mrgreen::mrgreen:

bence bu enduro değil SS e benziyor artçı ayak peg lerine bakın birde depo üzerinde tutacaklara:mrgreen::)

paylaşım için teşekkürler alp abicim. . .:rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu motorun bmw f650 ile pek benzerliği yok.
çinlileri hafife almak hata olur. şimdi iyi değiller ama iyi olacakları zamanlar da gelecek. ne zaman ki titreşimsiz(veya az titreşimli) motor yaparlar ozaman bu iş bitmiştir.

bakın çin malı 500cc sport bike:
detaylar için tıklayın

şuan elimde 400cc 3 silindir bir motora ait resim var, çin malı.
aşağı yukarı 2 yıldır takip ediyorum neler yapmışlar diye, epey mesafe katettiler. bu hızla 2-3 seneye kadar iyi işler çıkarır bu adamlar.

sarapciya benden bi sarap.. aynen.. çin daha kaliteli :) ya da git gide kaliteleniyor diyelim..

ya bu adamlar çok utanmaz....mondial in 250 mct si de .. bmw nin r 1200c modelinin çakması

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar