BMW ye çinli rakip:P

benim korktuğum cruiser modellerindeki aynı motoru kulanması.Motor aynıysa iş yapmaz.Aynı gibi gözüküyor görüntü çift silindir H motor kötü.

fuar dan fazer s2 aldık , arkadaşa ,,
keşke bundan 3 tane alsaydık ..
ne kıyak değil mi ?
1 motosiklet fiyatına 3 motosiklet....:)

yahu ben abarttım aroraya detaylı bilgi verirmisiniz diye mail attım Gelen cevap aynen yapıştırıyorum..

..... bey öncelikle ilginizden dolayı tşk ederiz
250 zh tuorıng yağ soğutmalı motorumuz yakında tüm bayilerimizde olacaktır
şu an satışlarımız başlamadığından fiyat konusunda size yardımcı olamayacağım
saygılarımla

bir bilgi veremediler..

arora gerçekten güzel motordur gayette kaliteli ben ks 200 8 cruser modeli var gayet memnunum hiç arıza çıkarmadı bugüne kadar herşeyden önce külanıcı bilinçli olacak

arora gerçekten güzel motordur gayette kaliteli ben ks 200 8 cruser modeli var gayet memnunum hiç arıza çıkarmadı bugüne kadar herşeyden önce külanıcı bilinçli olacak

1tane kullanici cikti

yorum yapnlarin cogu goruntusune bakıp konusuyor
hatta resmine bakıp konusuyor bircogu

belki onumuzdeki aylarda bir dergide veya motosiklet.net te testi cikar:queen:
ozaman guzel olur:cat:

ddh

BMW ile ARORA aynı tip motor yapsınlar sadece arması yüzünden YİNE BMW alırım sonuçta biri alman diğeri çin benzese benzese sadece biraz tipi benzer

fuarda gormustum bu motordan(çin olanından) taa 15 metre uzaktan çin oldugunu anladım...onemlı olan gorunusu değil motor aksamı...o arora'nın motor aksamını yakından bi inceleyin bakalım..BMW'yle alakası var mı ??

mtk

vay be harika bu :) gelsin piyasaya da bakalım; bmw alamadık çakma bi tane alalım bari :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kadar olur...
ama bide yol testi yapmak lazım.. bi bmw pert olana kadar bunlardan kaçtane gidecek? aklıma duracell reklamı geliyor :)

ya arkadaşlar bide su acıdan bakın böyle birseyin pazardaki yerini bmw meçbur fiyatı duşurmesı lazım ama bmw bu düşürmez düşürmez

abiler ben görüşüne özenerek aldım ama bi işe yaradığı yok onunla en fazla 40 kilometre gidersin
görünüşü süper ben hayran kalıyorum görüşüne ama motoru bi işe yaramıyor
çin malı olduğunuda bilmiyordum yaw.

Scarver ı çok beğenen biri olarak hezimete uğradım. Altı tophane üstü şişhane olmuş tam. Scarver ı olan biri ışıklarda bununla yanyana gelse apışıp kalır.Eski f 650 gs lerden alıp bunun grenajlarıyla scarver yapabilirmiyiz acaba:mrgreen:

bu çinlilerden korktum haa,yarın bi bakmışız senin ikizin varmışta sen bilmiyosun,insanı bile kopyalar bunlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar topik acarken lütfen bir bakın varmı yokmu varsa onu hortlatın daha iyi insanlar aynı şeyleri ayrı ayrı yerlerde görmesin

4900 ytl bir çinli için çok para bmw nin ikinci eli 9000 civarında bulunabiliyor hemde 650 cc ayrıca bu tek silindir 250 CC nin titreşimi BMW lerin tatlı titreşimine benzemez sanırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar