BMW ye çinli rakip:P

ozy

Çok Hoş olmuş :p hehehe bende harley-davidson vrscd night road istiyom ondan da koplarmısınızz sanım çinli amcalarım :D:D

Alın size 250cc.' ye yeni alternatif, fiyatı da uygun, tipi de güzel, 20 hp makina, parçası da ucuzdur bunun:p

BMW stickerlarını yapıştırırsınız, 10 numara makine işte başlangıç için:queen:

fuarda bu motor için çift silindir ve yağ soğutmalı motor var yazıyordu. çok bakmadım ama eğer reklamını iyi yaparlarsa ve gerçekten çift silindir yağ soğutmalı ise incelenebilir diye düşünüyorum.

alan olsada makina nasılmış bir görsek.ben fuardan önce görmüştüm.benimde çok hoşuma gitti

ucuz diye aldıgımız cinlilere hayret ediyorum.en saglam vespa yada moto guzzi bile elli kere dagılır bunlar gibi kullanılsa.bi cok kerede tamir servis durumlarına baktım..parcaları inceledim.ustayla birbirimize baktık ve hep aynı kararda olduk.adamların teknolojilerinde eksik yok fazla var.yıllarca avrupaya somurttuk kendimizi.bence bu komplexi bırakmak lazim.helal olsun cine.adamlar geldi artık memlekette genc yaslı motora biner oldu.motor kulturu olusmaya basladı.
:cat:
aynen

ister kabul edin ister etmeyin
Turkiyede motor kulturu cinliler sayesinde olusmaya baslamistir

dün fuarda iyice inceledim harbiden birebir kopya .. bilemiyorum Kalitesi Ne olur ama sonucta çinli Biladerim :S

adamlar ne kopyalamış be :D
benim rx115 i de kopyaladılar hemde kaç isimle ama olsun benimde işime geliyo millet onlardan sanıyo bende vınnnn:mrgreen:

fuarda biraz inceledik...

iğrenç diyen arkadaşlar adamlar bmw'yi birebir kopyalamışlar o zaman bmw'de iğrenç.

yakından bakınca plastik aksamın kalitesizliği hemen göze çarpıyor,doğru düzgün kalıp yapamamışlar kenarları çapaklı idi..

stand yetkilisine abs yazısının olduğunu sordum ,abs var dedi nerde dedim hık mık mırın kırın etti.

bir kaç arkadaş sormuş fiyatını da belirteyim 6000 ytl:cat:

Çinli ama gerçek

waaaaaaaaaayyyyyy süper yapmışlar yaw ben begendim fiyatıda ucuz sa tutar bu model

3500 km sonrada bir arıza ve satın aldığın malın gerçek menseini hatırlarsın...:queen::queen::queen::queen: aman tanrım ben bunu nasıl BMW sandımda aldım yarabbim:mrgreen::mrgreen:
Bu bir ÇİNLİİİİİİİİİaaahhhhhhh daha ne naralar :wiinkk:

attraction sen kafana takma bızım kız kardesımız THY'ları cın con kımmıs
Biz gaza koydun mu 140 140 :d

Fuarda arora standında vardı bu motor, ordaki stand görevlisi fuara özel 6.000 Ytl dedi, güzel motor ama biraz hantal geldi bana...

ilk sitesine baktığımda 4900 gibi fiyat vardı zamlanmış mı?
bu paraya çok pahalı.

bu motoru yollarda görmeye hazır olalım arkadaşlar.
hem ayrıca ne kadar kötü olabilir ki?:)

Bende fuarda gördüm hoşuma gitmekle birlikte benzin teposunun ustu cukurdu o neden oyle anlamış degilim ördek mi yuzdurecez orda üsten görünüşü yok mu bu motorun???

ha birde yağ sogutmalı yazıyordu broşurunde :S

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bune yaaa,tum hatlarıyla acıkca gozukuyor ki,kalıtesız basıt ıscılık,alan kısının elınde patlar derım ben.
bırde arkadaslar on tekerlek cok emanet gıbı geldı,sonradan takılmıs gıbı.

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Fuarda gördüm ben bunu. Yakından o kadar çok belli oluyor ki kısa sürede döküleceği. Ama biraz uzaklaştığınızda, şöyle 10 metre falan, o zaman bu neymiş yaa diyosunuz resmen. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar