2008 model motor demiş. Sanırım komple motor ki "2 Spark" yazıyor. Önceki motora ne oldu, Bu motor ruhsata işli mi?
motorun bugun muayenesıne gıdecektım motor kapalı garajda kullanılmadıgı ıcın goturemedım tuh

dıger motorda duruyor herhangı bır sıkıntıda yedek parcamız bulunsun dıye...
ve aslında bu motor satılacak motor degıl bana kalırsa ama artık araba al araba al dıye tutturan ınsanlar yuzunden sıkıntıya gırdım..
bıraz daha param olsaydı hayalım honda varadero almaktı ne bılım kısmet boyleymıs aslında neden 2008 motor dıye soranları anlıyorum..
ama bu sattıgım motor gercekten sıfır hata olan motor.. cok yakın dostum motosıklet ustası oldugu ıcın mesela honda 400 luk bır chopperı 600+ cc yapıp on teker yapmıslıgımız bıle oldu..
bu motoruda daha az yaksın ve daha ıyı performans gostersın dıye 2008 model motor koyduk.. cıft egzoz ama ben gurultuden hoslanmadıgım ıcın zaten tek sılındır motor bı egzoz delıgını kapattım .. motor hakkında konusabılırım ama kafanızı sısırmek ıstemem sadece acılen satmam lazım bınmıyorum bıle... tanıdık felan varsa guvenle alabılecegınız bır motordur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
turk toplumu olarak zaten en dogruyu bız bılırız zaten uzman bızız rekortmen bızız.. ne kadar yakıyorsa o kadar soyluyorum ne bılım anlamadım kı.. 650 lık motorumda var cıft sılındır racıng oda 5 lt yakıyor 100km ye.. ybr var o kokluyor.. 1000+ cc ıle dayıyoruz 160 km 80 tl paramız gıdıyor.. ne bılım olanı soyluyorum acıkcası.. abartılı bırsey konusmadım suan ıcın.
motoru kullanan kısıye gorede degısır sanırım ve motora gorede. o yuzden bu ne kadar yakar olayına daha fazla gırmeyelım takıntısı olan arkadaslar ıcın tehlıkelı konu..
motorum bu kefılım.. harcı borcu ıvırı zıvırı eksıgı gedıgı problemı yoktur ..