Merhaba Üstadlar,
yaklaşık 10100 kmdir cruiser kullanıyorum(her ne kadar çinli de olsa) scooter geçmişim de var. Bu motordan önce. Arkadaşlarla güzel geziler yapıyoruz. Saklı güzellikler, dağ yolları orman, toprak, mıcır şu ana kadar bu tür yollarda çok motor kullandım. Motosikletimin tarzı uymasa da gidiyorum oralara. Son zamanlarda farkettim ki bir seçim yapmalıyım. Ya cruiserla devam edicem asfalt yoldan çıkmicam, ya da enduroya geçip dağın taşın keyfini sürücem. Ben enduroya geçme taraftarı oldum. İşte bu hususta bu olay kafamda dallanıp budaklanıyor. aslında alınabilirlik sıralamasında ilk iki sırada kle500 ve f650 var. Kle500 ü bir kenara bırakalım, F650 ile ilgili sizlere birkaç sorum olacak; Sahibinden.com'daki ilanlara baktığımda, model-fiyat ilişkisinde bir standart yok. Örnek teşkil etmesi için birkaç ilan ekleyeceğim 6000 ytl lik bütçem olduğunu varsayarak;
bu ilanda; 97 model 39000 kmde bir motor var ve fiyatı 5250 ytl
bu ilanda da; 95 model 47000 kmde bir makina var fiyatı 6000 ytl
Bu ilanda ise, 99 model ve 70000 küsür kmde bir makina var 6000 ytl.
Benim merak ettiğim husus şu; Bunları değerlendirirken hangi kriterleri göze almalıyım? Neye göre değerlendirmeliyim? Bir de boyum 170 cm den kısa ama genel anlamda kontrol edebiliyorum bu motoru.Sizden seçim yaparken dikkat etmem gerekenler hususunda yardım istiyorum. Gerçi burada gs modelinden bahsediliyor ama affınıza sığınarak yazdım.:rendeer:
Teşekkürler.
Sağlıcakla.