Bmw F 650 Gs

1.jpg

Herkese oncelikle merhaba. Henuz bir motosiklet heveslisi olarak uzunca bir suredir enduro modelleri inceliyorum. Derken gecen gun BMW'nin Amerika sitesinde G 650 GS modelini gordum. Linkini asagida bulabilirsiniz. Bu aslinda bizim bildigimiz eski F 650 GS. Yine tek silindirli ve 652 cc. Kisaca BMW eski modeli bir miktar modernize etmis ve adini degistirmis o kadar. Benim asil merak ettigim BMW bu modeli Türkiye'ye getirecek mi. Yeni F 650 GS, bana endurodan cok bir touring motoru andiriyor. 2 silindir ve aliminyum jantlar da bunun bir gostergesi. Anlasilan BMW benim gibi dusunenleri de uzmemek icin cok sevdigimiz eski F 650 GS'yi hemen oldurmeyecek ve G 650 GS adiyla bir sure daha uretimine devam edecek.

BMW G 650 GS

Son düzenleme:
Evet tek silindir. Diğer F 650 GS den farklı abs olması sanırım..

Son düzenleme:
Bir yanlışın var yalnız; çift değil tek silindir bu motor.

iyi okuyun arkadaşlar.
arkadaşımızın çift silindir derken resimdeki motosikleti kastetmiyo yeni çıkan bmw F650 den bahsediyo ve eski tek silindirli olan modelin devamını getirseler daha iyi olur diyo.

Burasi biraz karismis. :) Aslinda benim demek istedigimi ucanteneke5 gayet guzel aciklamis. Eski F 650 GS (tek silindirli bir motor) modernize edildi ve Amerika'da G 650 GS (tek silindirli bir motor) adiyla yeniden piyasaya suruldu. Yani eski F 650 GS'nin adi G 650 GS oldu. Ama su anda Türkiye'de boyle bir model yok. Türkiye'de satilan yeni F 650 GS ise eskisinden cok daha farkli cift silindirli bir motor.

arkadaslar f650gs dünyada cok satan model oldugu ıcın sadece ısmı kaldı yeni F650GS 800cc 71hp dir ismi markalastı, sadece yoksa bitirecekdi yenıyle eskiyi karsılastırmayın

bazen resimLErine bakmak,
yada oturup karsisinda bira icmek biLe yetiyor kış ayLarInda :)

G 650GS eski tek silindirli F650GS'in aynısı. Sadece Amerika'da satışa sunulacak. BMW bu modelin motorunu Çin'de ürettiriyor.
Benim bildiklerim bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar