Bizde Unutulmayız Inşallah

kimine ilginc kimine sacma gelebılır ama sonucta bızde 2 teker ustundeız ve ozellıkle bu dengesiz insanların yoğunlukta olduğu trafikte heran bizimde kaza geçirmemiz an meselesi.. benim kafama takılan şu; biz bazıları gibi çok fazla katılmıyoruz yada katılamıyoruz foruma, çok msjımız yok fakat bizde bu ailedeniz.. peki bizim başımıza böyle bi durum gelse, ölsek:salut:, kimin haberi olacak?? kim konu açacak????:silent::silent:

cidden ilginç fakat cokta doğru bi konuya parmak basmış aslında:cat: hakketen bizi kim kolluycak sanrm nalları diktikten sonrada buraya haber veremiz dımı:silent:

Dostum Allah gecinden versin,böyle birşey yaşatmasın inşş torunlarımızla beraber motor sürecek kadar yaşarız..
Senin canın sıkkın biraz sanırım,ben de böyle melankolik anlarımda böyle şeyler düşinüyodum da :)

Süper Moderatör (BBRR)
kimse başlık açmaz sana sessiz sedasız gidersin .. o yüzden ölmemeye bak :)

bu nedır yani kıymetımız bumudur :mrgreen::p banane ben isterım bı topıc arkamdan wala burdan gönüllülere duyrulur:cherry:

kardeşim şeytan dürtüo belki:mrgreen: anaa devlet bide öldün die vergi kesmesin hiç bunu düşünen yoq wala gordunmu sen:mrgreen: şimdi nolcak

Allah gecinden versinde Sen yine uuuzzuuuuunnn yaşa birader.Ha! Hak vaki oldu vade doldu diyelim(tahtayada vuralım tak tak!:)),kötü haber tez yayılır derler.:pale:.Gece gece PIERzig'inde dediği gibi takma kafana fazla.

hiç sorma :) bide ölmeyin ölmeyinde, kesin ölmemek için trafiğe çıkmamak lazım.. hem motorcuyum hemde bunu yaparım dien warmı ???

olm ben manyaım sinop dönüşünde terme cıvarlarında gece 2 sularında her motorcu kopruye gırerken uyuya kalamaz dımı becerı:pr::queen: aslında bu topıcı ben acmalıydım:mrgreen:

valla bende bunu çok merak etmişimdir, hayatını kaybeden ama tanışamadığımız kimbilir nice üyemiz oldu :pale:

valla bende bunu çok merak etmişimdir, hayatını kaybeden ama tanışamadığımız kimbilir nice üyemiz oldu :pale:

yha şaka maka haklısınız aslında bende boyle bı topıc accaktm ama cesaret edemedım mıllet ruhı durumumdan suphelenır benı gezılerde aralarına almazlar die:) ama insallah olmamıstır:salut:

ben taklaya gelirsem bana topic açarsın dimi:mrgreen:
pamuğu da sen hallet:p

:queen: durun efendim pamuk mamuk aman allah korusun

Son düzenleme:
:rendeer:Kardeşim İşimiz Gücümüz Yok Senin Topiğinimi Açaçaz ? Valla Yaw :queen: Hah ah aha Şaka Tabiki Öyle Deme Yaf Burada Hepimiz Kardeşiz Bir AİLEYİZ Ve Bu Aileyi Bırakıp Gitmek ÇOOOK Ayıp Olur Bu Yüzden Yaşamalıyız Oğullarımızla Sürecez İNŞ Bırak Oğulu Torunun Torunlarıylaaa İNŞALLAH Hep Beraber EL eLe Biz Bir Aileyizzzzzzzz:cherry:

-------------------------------------------

yha şaka maka haklısınız aslında bende boyle bı topıc accaktm ama cesaret edemedım mıllet ruhı durumumdan suphelenır benı gezılerde aralarına almazlar die:) ama insallah olmamıstır:salut:

Ağlama Abi Yaw Benide Ağlatacaksın :salut: :queen:

Son düzenleme:
bence sen şimdiden bir başlık aç gözün arkada kalmasın nede olsa BURASI TÜRKİYE ve insan hayatı değersiz yarına kimsenin garantisi yok

bence sen şimdiden bir başlık aç gözün arkada kalmasın nede olsa BURASI TÜRKİYE ve insan hayatı değersiz yarına kimsenin garantisi yok

:cat: haklı HAZAR bencede sen bi tane ac abi tmm ben takip ederim söz:mrgreen: ölüncede cuk koyarım fotonu baş köşeye:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar