bişey sorcam ama kızmayın :(

ben basmam diyosan kendine kesinlikle güveniyosan (ki bence beyni olan her insan güvenli olmadan basmaz) bence alınabilir

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
en doğrusu ikinci el 125-150cc bir motorla başlamaktır. motosiklete alışana kadar ufak büyük kazalar atlatacak veya düşeceksin düsürdüğün zaman motoruna acımayacaksın ikinci el olduğu içinde satarken fazla zarar etmeyeceksin

bak kardeş kafan güzel kullanma alışkanlıgın yoksa al direk kendini bilen biriysen hiçbirşey olmaz 600rr da degil sonucta bu makina biraz alıştırma yap trafige cıkmadan once yeter uzun sürede değiştirmezsin onda motoru ogrendikten sonrada her motora gecersin bence aklı başında adama en güzel başlangıc motoru

teşekkür ederim arkadaşlar kendime bu konuda güvenim var yalnız trafikte bazen bu güven konusu istisnai olarak devre dışıda kalabiliyor sanırım en iyisi fiziğimin de biraz zayıf olması itibariyle bu motordan vazgeçmek olucak.

kardeş enduro degilki alçak makina sonucta ufak tefeksen daha iyi küçük gelmez sana almak satmak kolay işler degil ruhsat vs. bi kere al temiz al

Kardeşim sana tavsiyem 2. el bi sorunsuz vitesli 125 cc motosiklet alman olacaktır. örneğin ybr125 al 2. el. hiç değilse 1 - 2 hafta bile binsen hergün onda kendini geliştirsen ondan sonra binsen şu melete (gt250r) ?

55 kg ben boy 178 fuarda üzerine oturma şerefine de nail oldum ama kavrama kabiliyeti açısından düşünmüştüm :s

boyun yeter be kardeş ufak tefek kızların altında var 250r senmi kullanamıycan

dur gaza getirme sonra gaza gelmişsin sen derler :cherry:

ya gaz değil be kardeşim kendimi senin yerine koyuyorum o kadar abartacak bişey degil yani alırsın cbr 125r hızı gücü seviyorsan 2 gün sonra yetersiz gelir bazı insanların içinde vardır yetenek eger kendine güveniyorsan al al ama 1 hafta evin etrafında boş arazide falan dolaş trafige cıkıncada fazla yatmaya hareket yapmaya fln calısma yeter ne bu be kardeşim hayabusamı alt tarafı 250lik makina :)

gt250r ile başlayabilirsin bi sakıncası yok..
kendimden biliyorum ;)

bende gv250 ile başladım ama ilk başta gücü beni biraz korkuttu, ilk motor olunca gaz, debriyaj karışıp biraz yüklenince motor arızaya bağlıyor :) gt250 de sanırım aynı motoru kullanıyor ama ss olduğundan daha agresif bir makina, bence de çok seviyorsan al ama önce sağlam bi eğitim al, benzetmek gibi olmasın ama bu siteden bir arkadaş o motorda hayatını kaybetmişti, çok çok dikkatli ol kardeş

bence oLayLara asLa ;
ben boyLe yaptım ve sende şöyLe yapabiLirsin demek mantıkLı çözüm oLmayabilir :)
çok uzun süredir bisikLet üzerinde akrobasi gösteriLeri yapabiLecek derecede bisikLet kuLLanıyorum, motosikLete ben ile aynı anda başLayacak standart bir kişi benLe aynı dengeyi kuramayabilir sürüş dinamikLErine fiziki zorLamaLara karşı koyamayabilir. Karşınızdakini kendiniz gibi düşünün ama, en iyisiyLe değil en oLmayası ihtimaLLer iLE düşünün...
boş bir aLanda motora bir süre hakim oLAyım sonra trafikte tozunu attırırım da çok mantıkLı geLmiyor açıkçası bana, zira trafikte karşıLAşacağınız ve asıL sürücüLük becerisi isteyen hiçbir durum kapaLi aLanda zaten karşınıza çıkmayacak,
Keskin virajLar, aniden duran arabaLAr, dikiz aynasına bakmadan sağa yada soLa hatta üzerinize kıran taxiLer.
E nasıL kazanacağız biz bu tecrübeyi diyecek oLursan,
FonksiyonLarının tümünü kuLLanabiLeceğin senin sınırLarının otesine geçmeyen bir motosikLet seçerek..
çok iri oLmayan sürüş yetenekLerini zenginLeştirebiLeceğin hakimiyeti daha koLay ve başLangıç seviyesindeki sürücüLere sürüşü daha çok zevk verecek oLan bir doLu modeL buLabilirsin
en tanıdıkLArın ;
CBF 150
YBR 125
ve muaddiLLeri ..

boyun yeter be kardeş ufak tefek kızların altında var 250r senmi kullanamıycan

saçmalama lütfen ya ne kızlar var çoğumuzdan iyi motor kullanıyor bu kişi 55 kilo motor 160 kilo zaptetmesi nerdeyse imkansız ve ilk motoru biraz mantıklı olun insan canı bu kadar basit mi ?::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu iş boyla posla cinsiyetle mi oluyo arkadaşlar yapmayın noluyo böle size yaa:silent: Mt tayfası akıllıdır mantıklıdır diyoruz lütfen yüzümüzü kara çıkarmayın adam gibi yol gösterin arkdaşa artık :jocolor: Yazmiim diyorum dayanamıyorum ::angry2::

Kendi sınırlarına saygı duyarak motosiklete binebileceğine inanıyorsan GT250 hiç de fena değil bence.Benim ilk motorum MZ 251 iki senedir kullanıyorum başımdan 1büyük kaza geçti, o da karşı tarafın şerit ihlalinde bulunarak benim şeridime tecavüz etmesinden dolayıydı.Çevreye ve çevredekilere karşı duyarlı olduktan sonra hiçbir sorun yaşamazsın... CBR125 de fena tercih olmaz Honda kalitesi bambaşka :cat:

ilk motorum honda dylan,X9 250 ve sonra da bisan lifan 250 aldım ve halen de bisanı kullanıyorum..bundan sonra shadow alırım belki..ayağınızı yere rahatlıkla basabileceğiniz bir makina alın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar