Bisan Bisan Senatör

taaaz

Çevrim Dışı

arkadaşım bir ay önce senatör motorsiklet aldım
hiç bir sorun yok mükemmel bi alet mondial zatlarla kıyaslanamaz bence.motorun fotolarınıda göndereyim bi araa ondan sonraa karar verirsin....

slm. bu mesajı yollamışlar bana.bizde almayı düşünüyorduk.bugünde bayisine gittik. elimizdeki motoru sattığımızda bisanı alıcaz.

kanuni racer 200 e baktın mı hiç 3500 ytl.plaka vergi hepsi içinde.özellikleride baya güzel 1.86 boyundaki birine görede motor küçük kalmıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hala motoru kullananlardan ne resim nede bilgi gelmedi...

ne o havalar güzel herkes dışarıda geziyormu yoksa?...

H-mawi dostum kanunu racer pek bana hitap etmiyor ama yinede tavsiyen için teşekkür ederim. sağolasın.

bence cin malı icin gorunumu oldukca iyi ama motor hakkında bısıy dıyemem

Sadobey' Alıntı:
Bu motor 3-4 sene önce Gelly markasıyla UMC motosiklet tarafından gelmişti.
sadobey walla cok dıkkatlısın...:cat:
bende bu motoru gordugumde aynı şeyi dusundum
bende gelly 125cc scooter var ama pek memnun değilim...:pale:
bısan a gelınce ben zaten bu motoru fuarda gorüp ıncelemıstım bence
goruntusu cok hoş ama kalıteden yana yorum yapamam hıcbır bılgım yok..:wiinkk:

arkadaşlar fotolar elinizdee .....çok yakın zamanda daha net ve daha iyi fotolar gelecekk.....

Sağolan taaaz.....

bahsettiğin diğer fotolaarı sabırsızlıklabekliyoruz.
arayı fazla uzatmazsın umarım.

arkadaşlar bu motor hakkında bir topic açılmışdı orda bu motorun esas yamahının bir modeli olduğu ortaya çıkmış ilk maksi scooterlardan biri olduğu resimleri falan konulmuşdu aratırsanız bulursunuz.

evet arkadaşım motor şu an 750 km civarında... motordan hiç bi şikayetim yok...çok iyi bencee... logaritma arkadaşımın dedikleride tamamen doğru 93 senesinde bu motorun birebir kasasını yamaha' bir modeli olarak piyasaya sürülmüştü...ben o yamahayla benim motoru yanyana getirdim...birebir hiç bi fark yok....

Ya arkadaşlar bende bu motoru çok sevdim görüntü süper.
Yıba çarşısında peşin 2,700 dediler.
İkinci el arıyorum ama sanırım daha ikinci ele düşmedi bu motor.

shadowofspirit' Alıntı:
düşmedi düşemez çünkü çin malı hehehehehe

EEEEEEEEE yaniiiiiiiiiii????????????????
komik olsun diye yazdıysan bence komik değil,
yok faydalı bir bilgi olduğunu düşünüyorsan bence faydalı ve hatta bilgi bile değil....
:pr: :pr: :pr: :pr:

gt06' Alıntı:
EEEEEEEEE yaniiiiiiiiiii????????????????
komik olsun diye yazdıysan bence komik değil,
yok faydalı bir bilgi olduğunu düşünüyorsan bence faydalı ve hatta bilgi bile değil....
:pr: :pr: :pr: :pr:

+1

kesinlikle katılıyorum, neyse boşverin, belki bisiklet tekerli çin yapımı en ucuz yamaha'ya biniyor diye özel hissetmek istiyordur...:farao:

BOO_74 aynen sana katılıyorum...
Ben ne kadar çok kendimi yırtsamda şu çin muhabbetini bırakın diye ama adamlar tınlamıyo bile boşver bundan sonrada kimseyi takmıyorum zaten isteyen istediğini söylesin(istediğini söyleyen istemediğini işitir...)

mondial zat alanlar şimdi yollarda bisan senatör'ü görünce iç çekip tühbee niye acele ettim bu motoru alırken diyorlar.....şimdide bisan senatöre çamur atıyorlar..... offfff allahım off

Eeee Arkadaşlar ne alemdesiniz?

Temmuz 8 de sınava giriyorum yahuu 10 yıl sonra motor sevdasından yine ehliyet sınavına giriyorum. Ya varya deseler inanmazdım haa.

Arkadaşlar senatör hakkında yeni gelişme, yeni resim, vs... yokmu bişeyler yafuuu unutulmuş bu topic.

Taaaz hadi dostum yeni resimler ve bilgiler bekliyoruz senden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar