arkadaslar bisan değil ama aynı motor oldugu için paylaşmak istedim ve size bir kaç sorum olucak...
1-motorumu 2 hafta önce aldım we 200 km yol yaptım suana kadar.
2-açıkcası keeway ss almaya karar wermiştimki internette izmir için bu motorun ilanını gördüm ve beğenip aldım...
3-morotrum 2006 model 1700 km de trafiğe çıkalı 3 ay olmuş sahibide motoru bırakacagını söledi sağlık acısından o yüzden sattıgını söledi.
4-alırken ki tek sorunu ön freni ii tutmuyordu yaptırdım aama tekrar fren boşaldı tamirci hawa yaptıgını söledi bugun tekrar gidicem.
ilk sorum bu: frenin böle 3 günde hawa yapması normalmi hawa neden yapıo olabilir?
ikinci sorum: satan arkadas zinciri biraz gerdimemi söledi ama daha yaptırmadım gerdirmezsem ne gibi bir sorun ortaya cıkabilir?
üçüncü sorum moturum 175binlira yakıyor yada 17.5 krus bu fazlamı normalmi? fazlaysaada ne yapmam gerekir?
son olarak motorumdan ldukça memnunum bir kaç kişi yaşları 13-14 abi harley mi dediler

okudugum yazılarda titreşim titreşim deniyor ben hiç hissetmiyorum. gayet ii ve bu mototrlara dewir saati takabiliyormuyuz?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler?