1- bu konuda bilgi sahibi değilim yanlış bilgi vermek istemem.
2- 20 beygir lik gücü var 140 km lik ibresi var ben 140 km yi gördüm.
3- Ayak marşı yok elden marşlı. Akü bitme sorunu henüz yaşamadım ama orjinal aküsünü sanırım Savaş abi değiştirmiş. Bende 10 amperlik akü var.
4- Artçı ve tek ken motorun rampa çekişi gayet güzel. Tek kişi için motorda hiçbir güç kaybı olmuyor. Artçı olduğu zaman yüksek vitesde rampa çıkmak zor ama yinede bir düşüş olmuyor. Ben 90 km ım 90 km lık bir arkadaşımla burada bulunan çırak bayırını rahatlıkla aynı süratte çıkabiliyoruz.
5- En uzun 370 km yol yaptım ben. Hiçbir sorunla karşılaşmadım çok şükür. 3000 km biraz fazla gibi ama gerekli motor yağı değişimlerini yaparsanız bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Motor dayanıklı yeterki ona iyi bakın.
6- Rodaj sırasında motoru bagırmadan devrinde kullanmak önemli. Rodajda genelde 70 km geçilmemeli. Ben ikinci el aldığım için rodajı zaten çok iyi yapılmıştı. Rodaj 1000 km den sonra bitiyor sanırım.
7- Türkiye ye getirilen bisan ların hepsi aslında 2006 model ama bunları 2008 olarak da satıyorlar seneye de 2009 diyecekler

Yeni getirtmemişler. Zaten birkaç firmadan duydugum kadarıyla artık çin malı cruiser getirilmeyecekmiş çünki maliyeti yüksekmiş. Vergileri yüksek olduğu için az kazanç bırakıyor diyorlar genelde scooter göreceğiz artık.
8- 140 km lik göstergede 140 km yi gördüm ama vibrasyon görmedim
9- Motor hafif ön tarafa binen yük az buyüzden artçı aldığında motora hükmetmek biraz daha zor. Yük arkada olduğu için gidon rahatlıkla dönebiliyor. Artçı ile dikkatli gitmek gerekir.
10- Motorun deposu 9,4 lt yedek depo ise 2,6 lt alıyor. Yedek deposu var ama ben hiç yedek depoya bırakmadım.
11- Egsozları açtırmak size kalmış. Benim egsozlar açık ve harika bir ses çıkıyor zaten sesine herkez tav oluyor

Tek dezavantajı uzun yolda yüksek ses baş agrısı yapıyor. Ama şehir içinde müthiş bir sesi var hemen farkediliyorsunuz. Normalde egsozlarında 7 susturucu var oyüzden pek sesi çıkmayan bir motor. Benim motorda 5 susturucusu çıkık durumda ve ses harika.