arkadaşlar bir süre aravermek zorubnda kldım. öncelikle bu ara için özür dilerim

malum memlekete döndüm... internet imkanım yok evde bu yüzden. geçende yine internet cafede yazmaya çalıştım ama hat çok kötüydü yazamadan çıktım...
THE İMAM... motosikleti ben de o filmi izledikten sonra daha çok sevdim... BİNMEK İÇİNDİR...

zaten o film bizim memlekette çekilmiştir...
sen askerden sonra devlet memuru oldun sanırım... profilide mem7ur yazıyor... sen de pek çabalamamışsın anlaşılan bu moda girmemek için

valla takılıyorum ama bakma sen. ben de bu yıl da dahil olmak üzere memurum artık... neden dersen okulda son senem ve stajyerlik yapacağız. birebir memur gibi yani. liseden beri kundura giymemişitm

kumaş pantolon da... şimdi mecburen gömlek, pantolon

eskisi gibi ütü yapacağız desene... en acısı da bir senedir uzattığım saçlarım gidece. omuzlarımı geçiyor şimdi... artık bir hafta sonra yeniden kısa hale dönecek. bir daha da uzatma şansım yok zaten. dedim ya öğretmen olacağım
kanun esprisini nasıl anlamadın hayret. ağabeyin hukukçu olduğunu bilmiyordun sanırım

esriden çok verdiğin cevaba güldüm zaten... ama boşver. kim olsa düşerdi
jimi hendrixe hayran olmamak mümkün değil zaten. ama ben en çok steve vai'yi severim...
ee motosiklet hakkında paylaşım konusunda serzenişte bulunan olmuş... ne yapalım. sadece motosiklet mi konuşacağız... yeterince yazıyoru zaten tecrübe edindikçe... mesela yeri gelmişken söyleyeyim. motosikleti ağabeye bıraktım memlekete geldim. ilkı günü ağabey bujinin birini yakmış. benzin bitince yedek depoya geçememiş mi ne. beni aramış çekmiyo motor diyo. bi de rodajda iki kişi biniyorlarmış valla parasını ödedi demedim fırçaladım

hemen bakıma götürdü o da... ama hala arayıp sormadım ne oldu diye sonuç...
bi süre yazmam heralde yine. elazığdaki ev sorunum hala devam ediyor da... onunla uğraıp başımı sokacak bir yer bulmam lazım... her şeyi son dakkaya bırakan biri olarak şimdiye kadar hep şansım yaver gitti. bu sorunu da aşarım kolayca inşallah...
bu arada ankaraya geleceğim bir kaç hafta sonra. gezmeye. sonbaharda ankarayı çok merak ediyorum... ordan yine muğlaya geçerim. sonra yine okula dönerim. 10 gün filan. bakalım...
motopirate seni msn adresime ekliyorum. ordan konuşuruz. özellikle müzik hakkıında... agabey senin de msn varsa özel mesajla atsana... muhabbet ederiz arasıra. tecrübelerinden faydalanmak hoş olurdu... ara sıra kanun dinlerdik senden de
hoşça kalmaya devam edin hepiniz... Allah kazasız belasız sürüşler versin. hepinizin ramazan ayı mübarek olsun...