Birkaç Sorum Var

Cevap yazip, iki dakka disari çiktim karistirmisiniz ortaligi yine.:)

Arkadas forumda yeni.
Kalbini kirmanin bir geregi yok.
Tamam ben de çok sikildim hergun ayni sorulari gormekten ama soru içten sorulmus.

Eksiklikler olsa da kullandigi Turkçe de fena degil.
Yani aptal,cahil bir tipe benzemiyor.

Simdi bu arkadasi dogru yonlendirelim ki,
hem forumumuz akli basinda bir uye kazansin,
hem de arkadasimiz bu motoru alip, kendini öldürmesin.:bounce:

Bu görevi büyüğümüz olarak sana devrediyoruz abi:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim şimdi sana forumu araştır oku falan diyolar ya , okumakla olmaz bu iş.Peki nasıl olur dersen.Öncelikle git kendine bi tane 150 cc ya da 250 cc başlangıç motoru al ve kullanmaya başla.Bu arada bu forumda katılımcı olarak takıl.Motorun ne olduğunu öğren.En az bir sene başlangıç motorunu kullan ve bu foruma sürekli takıl.Daha sonra üst cc'ler hakkında bilgi al.Sana en uygun motor hangisidir bunu kafanda belirlemeye başla.Bu arada eğitimlere katıl.Sonrası sana kalmış.Ancak bütün tavsiyelerimize rağmen gidip de 600 rr alıp motorculuğa onunla başlarsan ilk önce çevrendekilerle vedalaş , ondan sonra bin o motora.

Cevap yazip, iki dakka disari çiktim karistirmisiniz ortaligi yine.:)

Arkadas forumda yeni.
Kalbini kirmanin bir geregi yok.
Tamam ben de çok sikildim hergun ayni sorulari gormekten ama soru içten sorulmus.

Eksiklikler olsa da kullandigi Turkçe de fena degil.
Yani aptal,cahil bir tipe benzemiyor.

Simdi bu arkadasi dogru yonlendirelim ki,
hem forumumuz akli basinda bir uye kazansin,
hem de arkadasimiz bu motoru alip, kendini öldürmesin.:bounce:

coq yazılarınızı gördüğümde genelde okumaya çalışıyorum. Yazılarınızın bir çoğundan Türkçe'ye verdiğiniz önem belli oluyor. Kullandığınız Türkçe'yi ve Türkçe'ye verdiğiniz değerden dolayı sizi takdir ediyorum. :rendeer:

Bir de Türkçe karakterler içerden bir klavye alırsanız hiç bir eksiğiniz kalmayacak :) galiba yurtdışında yaşıyorsunuz, eğer yoksa orda, burdan yardımcı olmaya çalışalım :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
coq yazılarınızı gördüğümde genelde okumaya çalışıyorum. Yazılarınızın bir çoğundan Türkçe'ye verdiğiniz önem belli oluyor. Kullandığınız Türkçe'yi ve Türkçe'ye verdiğiniz değerden dolayı sizi takdir ediyorum. :rendeer:

Bir de Türkçe karakterler içerden bir klavye alırsanız hiç bir eksiğiniz kalmayacak :) galiba yurtdışında yaşıyorsunuz, eğer yoksa orda, burdan yardımcı olmaya çalışalım :)

Tasinabilir aygit diye çevireyim.(portable)
Ordan yaziyorum.
Bu nedenle ek klavye mumkun degil.
Evdeki bilgisayarim için ozellikle Turkiye'den bir klavye getirdim ama is yerim için kullanabilme sansim yok.
Genellikle de isyerimdeyim.
Ancak onemli ve uzun bir bilgi içeren metinler yazacaksam, usenmeyip eve gidip oradan yazmaya çalisiyorum.

Yine de ilgin için sagol.

Tipik lastiği kalın olsun egsozu abart olsun kızlara mahalleye hava atayım mantığı gibi konuşmuşsun :farao:
Madem bu forumu buldun üye olabildin biraz karıştırsaydın sayfaları dalga geçilmeyecek kadar değilsin 3 yıl motosiklet kullandım İstanbul gibi yerde düştüm kalktım ama aldığım 600cc Suzukiye binerken tedirgindim geceleri 12 den sonra pendikden sahil yoluna çıkıp alıştırmalar yaptım motorun tepkilerini ölçmeye çalıştım sen vitesin yerini bilmeden 600cc diyorsun ölürsen bir daha geri gelemezsin atari oyunu değil bu iş.

Ne diyebilirimki bütün düşüncelerimi sen yazmışşın zaten :)Galiba motosikleti bisiklet filan sanıyo arkadaş:p600 lükle başladığına göre:wiinkk:

Arkadaşlar Doğru Haklısınız Boşuna Heves Etmişim :) En İyisi Başlangıç Motoru Almak. benim düşündüğüm Marka Honda, model olarak cbr 125 başlangıç için uygunmudur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 PM ----------

Ne diyebilirimki bütün düşüncelerimi sen yazmışşın zaten :)Galiba motosikleti bisiklet filan sanıyo arkadaş:p600 lükle başladığına göre:wiinkk:

Topicleri iyice okudunmu arkadaşım :) Biz Nereye Geçtik Sen Nerdesin :p

Arkadaşlar Doğru Haklısınız Boşuna Heves Etmişim :) En İyisi Başlangıç Motoru Almak. benim düşündüğüm Marka Honda, model olarak cbr 125 başlangıç için uygunmudur.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 PM ----------

Topicleri iyice okudunmu arkadaşım :) Biz Nereye Geçtik Sen Nerdesin :p

Pardon :cherry::queen:Tamam üstüme gelmeyin:p:p

Yanlız arkadaşa CBR 600RR ın manuel olduğunu hala belirtmemişiz!(6vites yazılmış ama manuel yazılmamış:)) Tamm konu çok dağıldı ama çok da üstüne gidilmiş bu CESUR! arkadaşın. CBR 125 başlangıçın ta kendisi olur senin için(benim görüşüm). Daha fazla yardımcı olabilrisek ne mutlu, sen soru sormaya devam et. Ama önce biraz araştırma yap. Madem bunca zamandır motor hastalığın var, hiç mi okumadın, karşılaşmadın Race motorlar nedir de değildir...

Süper Moderatör (BBRR)
La bi durun olm ya yeni müşteri gelmiş kaçırıyosunuz ... Müşteri velinimetimizdir.. buyrun efem soruları alalım ..:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 PM ----------

coq al gülüm bunu bak poket bu istediğin yere taşıyon mobiline bağlıyabiliyon türkçe metin desteğide varmış nolsun daha :p

http://www.ikincielim.com/iel/Detay?ilanno=7456

COQ

Motosiklet Eğitmeni
La bi durun olm ya yeni müşteri gelmiş kaçırıyosunuz ... Müşteri velinimetimizdir.. buyrun efem soruları alalım ..:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:09 PM ----------

coq al gülüm bunu bak poket bu istediğin yere taşıyon mobiline bağlıyabiliyon türkçe metin desteğide varmış nolsun daha :p

http://www.ikincielim.com/iel/Detay?ilanno=7456

O klavyeyle ben ancak;
+1
bravo
aynen falan yazarim.:)

Benim gibi yazi gevezesi adam onu kullanmaya kalkisirsa,ikinci satirda duvara firlatir.
Turkiye'den laptop için bir klavye ismarladim.
Kablosuz cinsten olursa iyi olacak.
Fakat ismarladigim adam henuz daha klavyenin ne oldugunu sormakta.:)

Onu tarif edebilirsem, kablosuzunu da bulur insallah.
:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
wifi keyboard aha?

lan amma güldüm hee :D iyiymiş wallah birader.

Moderatör tarafında düzenlendi:
merhabalar hayallerimdeki motor hakkında birkaç sorum var
Motor cbr 600 rr

1- motor otomatik vites mi yoksa manuel mi hiçbiyerde bir bilgi bulamadım :silent:

2- 2. elmi önerirsiniz yoksa mağazandan sıfırmı ? (bütçe 2.el diyor ama bide sizin fikrinizi alayım dedim :salut:)

Kamera nerede? Nereye el sallıyoruz?!..

::haapppy:

Forumdan Uzaklaştırıldı
600 rr manuel vitesli değil mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 PM ----------

lan amma güldüm hee :D iyiymiş wallah birader. www.oto24.com:cat:

Arkadaş gelir gelmez reklama başlamış motosiklet sitesinde yaptığı da oto reklamı:D:D:D

Motosikleti
ZX12R
:cyclopsan otomatik bi 600 RR dururmu yha :cyclopsan

senn cbr 600 için önünde uzunca yıllar var arkadaş en güzeli yazılış cbr 125 :cat:

millet ölmeye ne kadar meraklı yahu. 5. kattan atlasanız hayatta kalma ihtimaliniz daha yüksek. hem kızlara havada atılır bak ben 5.kattan atlıyıp ölmeyebiliyorum diye:) yere çarpınca abartı seste çıkıyo, mis işte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar