Birkaç Sorum Var

merhabalar hayallerimdeki motor hakkında birkaç sorum var
Motor cbr 600 rr

1- motor otomatik vites mi yoksa manuel mi hiçbiyerde bir bilgi bulamadım :silent:

2- 2. elmi önerirsiniz yoksa mağazandan sıfırmı ? (bütçe 2.el diyor ama bide sizin fikrinizi alayım dedim :salut:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motor cbr 600 rr

1- motor otomatik vites mi yoksa manuel mi hiçbiyerde bir bilgi bulamadım :silent:

2- 2. elmi önerirsiniz yoksa mağazandan sıfırmı ? (bütçe 2.el diyor ama bide sizin fikrinizi alayım dedim :salut:)

Almamani öneririz.:wiinkk:

:pr:SORDUĞUM ŞEYLERE DALGA GEÇEREK CEVAP VERİRSENİZ GELDİĞİM İLK GÜNDEN GİDERİM tequ

Arkadasım sordugun seyle dalga gecılır neden gecılır daha 600 rr vıtesını tanımıyorsan zaten sen motosıkletın M sını bılmıyorsun once egıtımını al uygun olan cc de bır motor ıle kı bu 125/250 arası bır segmernttır basla işi bir ogren ondan sonra alırsın ölmeye bu kadarmı meraklısınız ya ınsanı cıleden cıkartmayın bız egıtım dıye bır tarafımızı yırtıyoruz sen ve senın gıbıler elıne para gectımı 600 luk 1000 lık makınaya bınıp patlıyor ondan sonra motosıklet kullşanan herkese aynı gozle bakılıyor.Once egıtımını ve ehlıyetını al sonra forum kullanmayı ogren ondan sonra gel herkes sana yardımcı olur...

Motor cbr 600 rr

sana 2 el bi cbr 125 öneririm...600 cc ile gidişin olur da dönüşün neyle olur bilemem...

Almamani öneririz.:wiinkk:

Biz tüm arkadaşlar! olarak almamanı öneririz,
neden; çünki ömründe sadece karşıdan motor görmüş ve ona göre motor vuuu yaparak giden ama karizmalı bişi...:p
Önce bi mobilet kullan, ertesi günde bi jawaya bin:queen:
sonra ise o 600 ü ne yapacağını hayal et...:)
Ps.: mopet ve jawa espiritüeldi ama küçümencik bi vitesli bul bakalım kabiliyetin ne alemde...:cat:

Motor Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 16 sübaplı DOHC sıralı 4 silindirli
Motor hacmi (cc) 599
Silindir çapı& strok (mm) 67 x 42.5
Sıkıştırma oranı 12 : 1
Yakıt sistemi PGM-FI elektronik yakıt ateşleme sistemi
Max güç (hp @ dev/dak) 109 hp / 12.500 dev/dak
Max tork (Nm @ dev/dak) 63 Nm / 10000 dev/dak
Ateşleme Elektronik avanslı bilgisayar kontrollü dijital transistörlü
Çalıştırma Elektrikli
Şanzıman 6 vites
Güç Aktarımı O-Ringli zincirli
Boyutlar (UxGxY)(mm) 2065 x 685 x 1135
Tekerlekler arası mesafe (mm) 1390
Sele yüksekliği (mm) 805
Yerden açıklık (mm) 135
Yakıt kapasitesi (litre) 18 (3,5lt rezerv dahil)
Tekerlekler
Ön/Arka 3 kollu alüminyum döküm
Lastikler Ön 120 / 70 ZR17 M/C (58W)
Arka 180 / 55 ZR17 M/C (73W)
Süspansiyon Ön 43 mm´lik tamamen ayarlanabilir kartuşlu tip teleskobik çatal, 120mm esneme aralıklı
Arka Gaz şarjlı amortisörlü, ayarlanabilir yay ön yükleme ve açılma sönümlemeli pro link , 120 mm esneme aralıklı
Frenler Ön Karşılıklı 4 piston kaliperli 296x4,5mm´lik çift hidrolik disk, cüruflu metal balatalı
Arka Tek piston kaliperli 220x5mm´lik hidrolik disk, cüruflu metal balatalı
Ağırlık 171 kg
Renk seçenekleri Gri, Siyah, Kırmızı

Son düzenleme:
Bence çok üstüne gidilmiş başlık sahibinin..

Benim de zerre haberim yok 600 rr ın vitesinden..
otomatik deyince scooter ile racing farkını bilmiyor sandım ama sonraki mesajlarda tiptronikmiş vs.. şaşırdım..

Benide mi bujileyeceksiniz şimdi :p

Tipik lastiği kalın olsun egsozu abart olsun kızlara mahalleye hava atayım mantığı gibi konuşmuşsun :farao:
Madem bu forumu buldun üye olabildin biraz karıştırsaydın sayfaları dalga geçilmeyecek kadar değilsin 3 yıl motosiklet kullandım İstanbul gibi yerde düştüm kalktım ama aldığım 600cc Suzukiye binerken tedirgindim geceleri 12 den sonra pendikden sahil yoluna çıkıp alıştırmalar yaptım motorun tepkilerini ölçmeye çalıştım sen vitesin yerini bilmeden 600cc diyorsun ölürsen bir daha geri gelemezsin atari oyunu değil bu iş.

Son düzenleme:
Motor cbr 600 rr

öncelikle cesur çocuksun sevdim seni:cat:

bunca yorumdan sonra cbr 600rr ın sana göre olmadığını anlamış olman ümidi ile noktalıyorum yazımı:wiinkk:

Tipik lastiği kalın olsun egsozu abart olsun kızlara mahalleye hava atayım mantığında bir apaçisin sen :farao:
Madem bu forumu buldun üye olabildin biraz karıştırsaydın sayfaları dalga geçilmeyecek kadar değilsin 3 yıl motosiklet kullandım İstanbul gibi yerde düştüm kalktım ama aldığım 600cc Suzukiye binerken tedirgindim geceleri 12 den sonra pendikden sahil yoluna çıkıp alıştırmalar yaptım motorun tepkilerini ölçmeye çalıştım sen vitesin yerini bilmeden 600cc diyorsun ölürsen bir daha geri gelemezsin atari oyunu değil bu iş.

:cat: AFERİM TAAAA NERDEN BENİ Bİ ANDA TANIDIN :queen: KOPTUM DAHA NE DİİİM

Bendeki bu motor sevdası 3-4 yıl önce başladı ve 1 yıl kadar mobilet kullandım :) Pırpır 1 bg bile deil motoru ve şuanda motorum yok arasıra biniyorum tabi tanıdıklarımın motorlarına ölmek için para harcamam kardeşim hiç şüphen olmasın :p

Adamın topic ini katlettik neyse...:)
Dostum sen bi 125lik bul önce bin dene...
Tart kendini, motoru değil.. Race tarzı 125lik veya 250 likler var bin birine dene...

Ölmek için niyetli olduğuna da büyük şüphelerimiz var...
1 beygiden 100 beygire geçme hevesinden miki?

Son düzenleme:
Adanalı hemşerim Tequ ismim Tolga o yüzden aldım nicki özel bi sebep yoktu öylesine :queen:
Görünce şaşırdım birden çok benziyo da :p
:cat: AFERİM TAAAA NERDEN BENİ Bİ ANDA TANIDIN :queen: KOPTUM DAHA NE DİİİM

Bendeki bu motor sevdası 3-4 yıl önce başladı ve 1 yıl kadar mobilet kullandım :) Pırpır 1 bg bile deil motoru ve şuanda motorum yok arasıra biniyorum tabi tanıdıklarımın motorlarına ölmek için para harcamam kardeşim hiç şüphen olmasın :p

kaç beygir pardon ? :p

hocam kimseye kızma söylediklerinden ötürü,biraz detaylı araştırıpta öyle başlarsan motora düşündüğün şeyin saçmalığını anlarsın. ben 3 senedir cbr 125 kullanıyorum ama hala 600 lük bi racing kullanmaya cesaret edemiyorum, sen o motorla başlamayı düşünüyosun bide

Son düzenleme:
Görünce şaşırdım birden çok benziyo da :p

kaç beygir pardon ? :p

Yarım beygir :queen::queen:

vitesli motorları son 1 yıl içinde başladım kullanmaya oda 2 haftada bir gün alıom tanıdıklardan gezinti için :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------

hocam kimseye kızma söylediklerinden ötürü,biraz detaylı araştırıpta öyle başlarsan motora düşündüğün şeyin saçmalığını anlarsın. Ben 3 senedir cbr 125 kullanıyorum ama hala 600 lük bi racing kullanmaya cesaret edemiyorum, sen o motorla başlamayı düşünüyosun bide

önceki topic lerimi okusan :) daha önce motor kullandığımı yazmıştım

Yarım beygir :queen::queen:

vitesli motorları son 1 yıl içinde başladım kullanmaya oda 2 haftada bir gün alıom tanıdıklardan gezinti için :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------

önceki topic lerimi okusan :) daha önce motor kullandığımı yazmıştım

Ha oyle desene dostum vıteslı tecruben var 2 haftada bır gun o zaman sana 600 luk olmaz sana olsa olsa 1300 hayabusa olur...

ya olaya biraz geç vakıf oldum kusura bakma, daha önceki topiklerine dikkat etmemişim bi an yine bi cesur yürek çıktı sandım

Bakma sen şakalaşanlara, tepkiler tamamen senin sağlığınla ilgili:wiinkk:
1-2 haftada bir manuel şanzumanlı motosiklete binmekle hayal ettiğin motosiklet arasında buz ve ateş arasındaki fark neyse o kadar fark var...
Sen bir iki yıl daha küçük hacimli motosikletler ile alıştırmalara devam et zamanı gelince anlayacaksın tüm arkadaşların ne demek istediğini:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600 Alırsan Çabuk Sıkılırsın 1100cc Al Hem 600cc den Daha Ucuz :rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Cevap yazip, iki dakka disari çiktim karistirmisiniz ortaligi yine.:)

Arkadas forumda yeni.
Kalbini kirmanin bir geregi yok.
Tamam ben de çok sikildim hergun ayni sorulari gormekten ama soru içten sorulmus.

Eksiklikler olsa da kullandigi Turkçe de fena degil.
Yani aptal,cahil bir tipe benzemiyor.

Simdi bu arkadasi dogru yonlendirelim ki,
hem forumumuz akli basinda bir uye kazansin,
hem de arkadasimiz bu motoru alip, kendini öldürmesin.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar