Biri beni tokatlasın, hayal görüyor olmalıyım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buda deişik bi stil :mrgreen:

[YT]mjf8c3wb_zc[/YT]

Bu motorun devrilmemesi için hiç durmaması lazim :) Durunca nasıl ayakta tutuyor ki motoru?

bakın bılmıyorum ama araştırma yapsalar orda kaza oranı az motosıkletten ölende azdır çünkü onların amaç için kullandıkları bu durum onların yaşam tarzı buna benzer ne vıdeolar izlemiştik hepsındede bunda olduğu gıbı hayrete düşmüştük

bide bizim millete mana buluyorsunuz üç kişi biniyor diye bak elin adamı nasıl biniyor:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bu motorun devrilmemesi için hiç durmaması lazim :) Durunca nasıl ayakta tutuyor ki motoru?

Bu gerçekten ilginç bir durum. Peki nasıl biniyorlar ??? Sağa ve sola aşağı yukarı aynı kilolarda 2 kişinin aynı anda falan oturması lazım önce, ve bu şekilde dengeli bir yüklemeyle devam etmesi lazım :p Bu konuda o yolcular da uzmanlaşmıştır artık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:38 ----------

bakın bılmıyorum ama araştırma yapsalar orda kaza oranı az motosıkletten ölende azdır çünkü onların amaç için kullandıkları bu durum onların yaşam tarzı buna benzer ne vıdeolar izlemiştik hepsındede bunda olduğu gıbı hayrete düşmüştük

Buna katılıyorum, ve evet ne videolar var, adamlar piramit şeklinde de gidiyorlar yahu :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkayı dörtlemisler ama , daha 1 kisilik yer varrr:queen::p hanfendi çocunuzu kucanıza alırmısınızzz

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
toplu taşıma bu arkadaşlar
belediye motorbüsü bu, metrobüsün 2 tekerlisi

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bir filipin mucizesi daha istanbula metrobüs getirenler utansın filipinli çözümü nasıl bulmuş görsün :)

[YT]IDY3XEW5rbs[/YT]

hemen düzelttim :)

Son düzenleme:
bir filipin mucizesi daha istanbula metrobüs getirenler utansın filipinli çözümü nasıl bulmuş görsün :)

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=IDY3XEW5rbs[/YT]

coq'un ensemde boza pişirmesiyle foruma nasıl video ekleneceğini öğrenmiş bulunuyorum.

Deneyelim bakalım

[YT]IDY3XEW5rbs[/YT]

Sen de benden alıntı yaparak nasıl eklendiğini gör :mrgreen:

TAMAM OLMUŞ :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar