Biri beni tokatlasın, hayal görüyor olmalıyım :)

gitmekten ziyade durmak daha büyük sorun olacaktır sanırım. iki taraftan dengeyi bozmamak için eşit ağırlık atmaları lazım. Motorların markasını merak ediyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son video'da tam 14 kisi var motorun üstünde !! Iste fakir ülkelerde insan degeri ne ölçüde apaçik ortada , orda sadece küçük bir hata tam 14 kisinin hayati sönecek... hayretle degil günah gözüyle izledim çok yazik....
paylasim için sagol..

motosiklet sürmek gerçekten ortalama yeteneklerden biraz daha fazlasını gerektiriyor ama bu hakikaten, ortalamanın oldukça ama çok oldukça üstünde bir yetenek..
bu nasıl bir dengedir, bu nasıl bir cesarettir..
yokluk insana neler yaptırıyor gerçekten..

Kalkışta ve duruşta dengeyi nasıl sağadığını anlamaya çalışıyorum ama altından kalkamıyorum. :) Merkezkaçkuvveti muazzam işliyor olmalı bu adamların motorlarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
adama helal olsun o denge hıc bırsey demıyorum :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------

Adamlar fakir ama yolları bizimkinden düzgün ;)

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

şaka maka bi yanada ben cidden üzüldüm ya. bunlarında hakkı değilmi kardeşim en azından birer tane 100 lük cup motor.

yük diye buna denir:) bizimkiler 3-4 kişi binio bu heriflerin yanında hiç bişey adam sollamaya bile çıkıyo:) daha ne olsun. Rossi bile yaamaz bunu:D

Bu konuyu açan arkadaşım, siteden kendi isteğiyle ayrılmış... Ben kendisi ile bir kere telefon görüşmesi yapmılştım...Sağolsun çok ilgilendi.. Aklımda kalımıştı..

Nedendir bu siteden ayrıldı... Yorumları ve tespitleri çok değerli bir arkadaştı..
Böyle arkadaşları burada tutmak lazım.. Öyle değil mi? arkadaşlar...

Arkadaş yavv:pale:

Tayyip Erdoğan bilem Youtube' a girebiliyor, bir ben kaldım zemheri fukarası:pale: Bari biri anlatsın da seyretmiş kadar olalım:)

[YT]<object style="height: 344px; width: 425px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5_Pa5BDv_hM"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/5_Pa5BDv_hM" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></object>[/YT]

http://www.youtube.com/watch?v=5_Pa5BDv_hM&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-HM

durunca ne b.k yiyor bunlar. zor zannat valla. sirkte calısıyor olmasın arkadas..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar