Biraz Geç Oldu Ama :):)

Moderatör (forrap)
Motosikletin tekrar hayırlı olsun.Fotoğraflar güzel..

Yalnız;
Konuyu moto sohbet ten olması gerektiği yere,fotoğraflar bölümüne taşıdım.Bir daha ki sefere açtığın yere ve fotoğrafların 640x480 pixel olarak ayarlanmış olmasına dikkat edersen sevinirim.

GeCe bi süre önce okumuştum hatta sanırım motoruda ıslattınız...hayrını gör sağ salim bin.İNŞ

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosikletin tekrar hayırlı olsun.Fotoğraflar güzel..

Yalnız;
Konuyu moto sohbet ten olması gerektiği yere,fotoğraflar bölümüne taşıdım.Bir daha ki sefere açtığın yere ve fotoğrafların 640x480 pixel olarak ayarlanmış olmasına dikkat edersen sevinirim.

tamam forrap :cat:

sağol bu arada :rendeer:

Müdürüm eldivenler haricinde ,herşey harika,eldivenide değiştirdinmii,ver elinii papuaa yeniginee ,tekrar hayırlı olsun tekerin düz bassın

kardeş eldivenim var ama onlar terletıyor benı sıcak havada o yüzden kısa takıldık napalım :) tsk ler...

Son düzenleme:
Kazasız belasız sürüşler. Yalnız ben adını beğenmedim , beyaz şeytan yerine BEYAZ MELEK olsa daha iyi olurdu :)

Tekrar hayırlı olsun...

İlgisi alakası yok..

Ben tavla oynayıp bileğimin hakkıyla kazandım onu.. Benim sradım bi kere o::miiz::

İlgisi alakası yok..

Ben tavla oynayıp bileğimin hakkıyla kazandım onu.. Benim sradım bi kere o::miiz::

ahahahah buna koparım işte alahım yarabbim :queen::queen::queen:

canım kusura bakma sen yenılmeye doyamadın normalde tavla bır kere atılır ben senı 5-1 yenmıstım salça ettırme kendını burda :cherry::p:mrgreen::queen::bounce:

Kazasız belasız sürüşler. Yalnız ben adını beğenmedim , beyaz şeytan yerine BEYAZ MELEK olsa daha iyi olurdu :)

Tekrar hayırlı olsun...

dostum buna nasıl melek diyebilirizki ? :) o bir BEYAZ ŞEYTAN :cherry:

Son düzenleme:
geç olsun suzuki srad olsun be gece kardeşim,kazasız keyifli kulanman dileğiyle

Geç olsunda....Güç olmasın...

Kazasız Belasız Şürüşler Diliyorum.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel motor,model düşük ama olsun zealsundan sonra tartışılmaz,sattın zealsunu kurtuldun hayırlısı olsun.

Ayıp edıyosun ama 2.95 temiz:bounce:

hadi cnm şaka yapıyorsun :mrgreen:

Güzel motor,model düşük ama olsun zealsundan sonra tartışılmaz,sattın zealsunu kurtuldun hayırlısı olsun.

model düşük olsun sorun değil benim için bir üst modelını 2000-2003 arasıda alırdım fakat onlar küçük ve kafa tek far ben böle seviyorum cift farlı artı eşşek kadar büyük olucak bana :cat::) o yüzden bunu aldım dostum

zealsun dan kurtulduk dersem olmaz ayıp ederız oda güzel motordu ama tabıkı bununla onu kıyaslıcak halımız yok oda ayrı konu.ben sadece şunu derim çin defterini kapattım :bounce:

Son düzenleme:
burakcım bak yenı urunler geldı kahve kokolu jell fln sen seversın kahve :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar