Biraz Geç Oldu Ama :):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
DEDİM GÖRMİYENLER İÇİN KOYAYIM BARİ :) BENİM MAKİNA BU ADINI BEYAZ ŞEYTAN KOYDUM :p

Motosikleti
Dl650vstorm
OOO dehşet makina yav allah kaza bela vermesin.

Hayırlı uğurlu olsun
Allah kaza dan korusun
Mavi mont güzel yakışır :wiinkk:

geç meç gördük ya bunada şükür :p tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah kaza beladan korusun :rendeer:

kaç basıyo abi bu:p

kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan,allah kaza bela vermesin:rendeer:

Allah kaza bela vermesın nazarlardan korusun :cat: bız bu makınayla kapıstık bıle:queen:

olmaz böyle ben kabul etmiyorum resimler hep sağdan hep sağdan:) soldan yokmu arkadan alttan :) tek teker burnout yaparken aaa olmaz ki :p
kazasız belasız.. sradovski fena bişi :bounce:

sağulun güzel kardeşlerim iyi dilekleriniz için.elint nereye hoşgeldım ehuehu :)

evet mavi suzukı mont alıcam kaskıda ona göre aldım zaten.babaçi vala 300 basıyor :) ben o resımden önce 240 bastım tabı marıfet değil yanlış anlamayın.lubımaya oldu geçeli bıraz :) yaklaşık 1 ay fln.bu arada izmit otobanı orası gıderken sağ cekıp resım cektık bıraz.hatta son resım izmit merkezde cekıldı

Allah kaza bela vermesın nazarlardan korusun :cat: bız bu makınayla kapıstık bıle:queen:

aa ne zaman kapıştık bırak şimdi :mrgreen: sen 170-180 basmıstın ben 200 :queen:

Son düzenleme:
hadi bakalım paşam...kelebek gibi uçup arı gibi gezersin inşallah...:p

ehuehu senınkı 280 mı basıyor :queen:

hmm güzel motor gecte olsa gorduk ALLAH KAZA BELA vermesin :queen: :queen: :queen: abım su makıneyı gezılere getırde gorelım artık :queen: :queen: :rendeer:

allah kaza bela vermesin.. hayırlı olsun kardeş.. güle güle kullan.. güzel makina geçekten...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Müdürüm eldivenler haricinde ,herşey harika,eldivenide değiştirdinmii,ver elinii papuaa yeniginee ,tekrar hayırlı olsun tekerin düz bassın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar