- Motosikleti
- Harley Davidson Softail 107
- Konu Yazar
Bu tür şeyleri web de tv de gazetelerde görmüşlüğümüz çoktur, ama birebir olayı yaşayıp hatta yataklık yaptığım için konu ayrı bir önem taşımakta :mrgreen:
Bilenler bilir bilmeyenler için söyliyeyim, ahşap sektöründe kapı toptancılığı yapıyorum (metehan'ın kapıcı ifadesi buradan geliyor
) Müşterilerim marangozlar ve mobilyacılardır hep, az önce yine bir tanesi geldi. Scooterla geldi ama, genelde gelir alışverişini yapar kamyonet filan tutup gider. Bu sefer yanlış yapılan bir iş için acilen bir adet kapı almaya geldi.
Kapısını çıkarttım, neyle götüreceksin dedim "ben şöyle oturum sen motora koy dedi". Yürü git be dalga geçme dedim, yok valla dedi ve hatta pozisyonunu aldı bile. Ben ciddiyetini anlayınca içeriye koştum fotoğraf makinesini kapmaya, çıktığımda çocuklar kapıyı yerleştirmişti bile.
"Lan çekme rezil oluruz" haykırışları çare etmedi :cherry:

Baktı kaçış yok bari poz vereyim dedi

Olay yerinden hızla uzaklaşırken..

Bilenler bilir bilmeyenler için söyliyeyim, ahşap sektöründe kapı toptancılığı yapıyorum (metehan'ın kapıcı ifadesi buradan geliyor
Kapısını çıkarttım, neyle götüreceksin dedim "ben şöyle oturum sen motora koy dedi". Yürü git be dalga geçme dedim, yok valla dedi ve hatta pozisyonunu aldı bile. Ben ciddiyetini anlayınca içeriye koştum fotoğraf makinesini kapmaya, çıktığımda çocuklar kapıyı yerleştirmişti bile.
"Lan çekme rezil oluruz" haykırışları çare etmedi :cherry:

Baktı kaçış yok bari poz vereyim dedi

Olay yerinden hızla uzaklaşırken..