bir soru ? honda cbr 125r

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar honda cbr 125r a devil ekzost taktırsam ne gibi faydaları olur.birde performansı artırırmı hız gibi? beni bu konuda aydınlatırsanız cok sevınırım simdiden çok tesekkur ederim bilgileriniz icin.

eksoza boşuna para verme...bütçen varsa 250 al geç...125'ten çok beklentiye girmemek lazım ses konusunda...

çok teşekkür ederim arkadaslar. cbr125cbr daha yeni uye oldugum icin nereye yazcamı bulamadım :D ben daha yeni motor kullanmayı ogrendim daha dogrusu 1 hafta oldu motoru alalı ve onda ogrendim istedigim ses degil aslında performans ekzost yazıo ustunde belkı dedim hızını biraz artırır. hocaseko o konuda haklısın keske cbr250r alsaydım simdi biraz pismanim ama saglık olsun. çok teşekkürler

enjeksiyonlu sistemde tek başına performans eksozuda olsa gıram etki etmezz

benim motorda ilk yeniyken allah canımı alsın en iyi gördüğü hızı 105 di birkere görebilmiştim o hızıda
sonra bi zaman sonra motor açılıyo hikayesine inanmadığım halde gerçekten 125 kadar katranımda görebilmeye başladım
herşeyi ona bağlamamak gerek ben canlı öğreğim burda öncedende ilk motoru aldığım sıralar bunu hep dile getirmişimdir

günümüzdeki motorlar oksijen sensörlü motor çalışırken her an bunu ölçüp en doğru kararı okuyup iletiyor sen orginal ayarı değiştirirsen bunda randıman alamazsın
daha bir çok tefarruat var
en basitinden cbr250 forumundada başka bi arkadaş bu konuya çok güzel değinmiş
performans istiyosan sistemi baştan yapıcaksın bi eksoz almakla olmaz

tesekkurler arkadaslar. motorcu48 ne gibi sistem desiklikleri mesela ???

bak arkadaş bu arkadaşımız daha detaylı konuyu biliyor cbr250 forumunda aynı muhabbet dönünce onun yazısı

arkadaşlar ben yoruldum siz yorulmadınız :) enjeksiyonlu bir motorda isterseniz motoru komple değiştirin içine ferrari motoru koyun,yakıt sağlıyan beyin buna ayak uydurmazsa paranız boşa giderrrrrrrrrrr :)
o yüzden cbr 250 nize egzoz alıcaksanız yanına birde hava filtresi ve power commander almalısınız bunlardan biri eksik oldumu motorunuz randımanlı çalışmaz ve sahibinden komda ilan olarak hayatını geçirir :)
şöyle düşünün egzoz alıyorsunuz motorunuzun bütün hava yakıt dengesi bozuluyor enjeksiyon beyni oksijen sensörü ve diğer sensörler vasıtayısla yeni duruma ayak sağlıyabilir ama siz aldıgınız egzozsun da içini açarsanız bu sefer ayak uyduramaz ve birde üstüne açık hava filtresi koyarsanız motorun dengesini bozarsınız aşırı hararet yapar ve en sonunda kık gider :)

motorcu48 hocam ne gibi sistem deşiklikleri ???

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:22 ----------

eyw hocam saulasin bilgi icin tesekkurler

ben değil arkadaş yazmış da en basitinden sensörün biri egsoz çıkış yerine ölçüm yapması için bağlıdır dikkatli bakarsan görürsün benim ps de bile var her enjeksiyonluda var bu
eskiden neydi egsozu kes kaynak yap kullan şimdi öyle değil bu sistemlerin hepsi baştan ayarlanıyo hatta gelişmiş motorlar bu sistemler sayesinde spor eco gbi modlarla elektronik olarak kullanılabiliyor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhtemelen 170 falan görür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar