Bir öğretmenin çağrısı!

tebeşir ve kalem ihtiyacının bir kısmını ben karşılayabilirim.

organize olacakmıyız yoksa herkez ferdi olarakmı yardım yapsın

evet arkadaşlar pamuk eller cebe:cat:

ula gözlerim yaşardı yemin ediorm :salut: Ne yapıyoruz millet !

GKN

iide abicim
ben bişey anlamıyorum bu işten
daha bikaç hafta önceye kadar çeşitlli tv programlarında okullar için yardımlar toplanıyodu
ve ismi açıklanan açıklanmayan onlarca insan bi kamyon yardım yapıyodu?
milyarlarca paralar toplandı yeni olullar yapılması için çalışmalar başlandı
baksanıza biz daha söküğümüzüü dikemezken yeni kıyafet almaya çalışıyoruzz..!

toplu bi hareket olucağını sanmam, ben karınca kararınca bişiler yapıcam, bence münferit hareket edin..

yav arkadaşlar abiler öle sazan gibim atlamayalım resmi olmayan hiç bi yardım yapmayın nereye gittiği belli deil. resmi olsun yardım yaptığına dair bi makbuz versinler öle yap yardımı nı:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yav arkadaşlar abiler öle sazan gibim atlamayalım resmi olmayan hiç bi yardım yapmayın nereye gittiği belli deil. resmi olsun yardım yaptığına dair bi makbuz versinler öle yap yardımı nı:rendeer:

senle aynı fikirdeyim elimle teslim etmezsem gözümle görmezsem bana uzak

Öğretmenim para istemiyoki kardeşler! Alın malzemeyi direk okula gönderin,yok olmazsa İstanbuldaki irtibat bürosuna verin. İyilik yapanın iyiliği,yaptığı iyiliğin yerine ulaşmasını gerektirmezki! Gönlünden kopsun yeter! Allah ne için yaptığını illaki bilir!

Öğretmenim para istemiyoki kardeşler! Alın malzemeyi direk okula gönderin,yok olmazsa İstanbuldaki irtibat bürosuna verin. İyilik yapanın iyiliği,yaptığı iyiliğin yerine ulaşmasını gerektirmezki! Gönlünden kopsun yeter! Allah ne için yaptığını illaki bilir!

ya arkadaş iyi güzel diyosunda resmi mi olcak bu bağışlar makbuz varmı. kim ne kadar yardımda bulunuyosa ona makbuz kesiyolarmı yardım yaptığına dair.:rendeer:

ya arkadaş iyi güzel diyosunda resmi mi olcak bu bağışlar makbuz varmı. kim ne kadar yardımda bulunuyosa ona makbuz kesiyolarmı yardım yaptığına dair.:rendeer:

YAzıdaki kadar bilgim var biraderim.Ben görünce sizlerede iletmek istedim.Zannedersem makbuzu teslim edildiğinde kesiliyordur.Biz çocuk esirgeme kurumuna bağışladığımızda hemen teslim alındı tutanağı yazmışlardı.

YAzıdaki kadar bilgim var biraderim.Ben görünce sizlerede iletmek istedim.Zannedersem makbuzu teslim edildiğinde kesiliyordur.Biz çocuk esirgeme kurumuna bağışladığımızda hemen teslim alındı tutanağı yazmışlardı.

saol arkadaşım o zman maddi durumumuz el verdiğince bişeyler yapmaya çalışırız ama şu anda önemli bi nokta varki herşeyden önce mehmetçiklerimize destek vermeliyiz. yinede düşünmen çok güzel bişey çok saol:rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar