Bir Müzik Grubu Kursak Diyorum

Merhaba Arkadaşlar,
Aranıza yeni katılan bir arkadaşınızım.Öyleki daha motosikletim bile yok:queen:
Aramızda eminim ki enstrüman çalan pek çok insan var.İstanbuldan enstruman çalan ve müziğe alakası olup sesi güzel olan arkadaşlar : Kendi çapında bir müzik grubu kursak diyorum.Nası olur? Herkes çaldığı enstrumanı yazarsa ve ne tarz çaldığını söylerse ayrıca enstrüman çalmayanlarda ne tarz söylediklerini yazarsa ortaya güzel bir şeyler çıkar diye düşünüyorum. Böylelikle festivallerde de hoş bir şeyler yapmış oluruz diye düşünüyorum.
Olmazsa düğünlerde çalarız bea:queen:

Hehe güze olur akustik ritimciyim ben ama İzmirdeyim

O ne abi:p Ya güzel olurdu. Ama ayrı dünyaların insanlarıyız. Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim:queen:

Bu arada fikiri atan benim ama enstrümanı yazmayı unutmuşum. Kısa ve uzun sap bağlama çalıyorum. Aman aman değil ama dinlenir:)

ha youtube da motosiklet.net in şarkısını dinlemiştim kim söylüyodu onu:)

bende bağlama çalıyorum ümraniyedeyim mesajlarınızı ve nerde buluşacağımızı sölersiniz katılım salamaya çalışırım bende motorumu sattım motorsuzum:salut:

O ne abi:p Ya güzel olurdu. Ama ayrı dünyaların insanlarıyız. Bu aşk burada biter ve ben çekip giderim:queen:

Bu arada fikiri atan benim ama enstrümanı yazmayı unutmuşum. Kısa ve uzun sap bağlama çalıyorum. Aman aman değil ama dinlenir:)

kendine haksızlık etme onur bence gayet başarılısın seni dinlemekten keyif aldık :cat:

Valla biz izmir Mt de başta gittardando, bendeniz Wallace, Duyulmaz, marchocias ve tabiki uglychild biraraya gelip gelip çalıyoruz. Bu arada ritimlerde memoli35 i de unutmamak lazım. Bu arada duyulmaz bascıdır ki süüper bir bascıdır, gittardandoyu söylemeye bile gerek yok tek geçerim. diğer isimlerin hepsi de gitarcıdır. ritm solo akustik klasik farketmez. Ben şu an elektroakustik kullanıyorum ama eski rockçılardanım. :mrgreen:

kendine haksızlık etme onur bence gayet başarılısın seni dinlemekten keyif aldık :cat:

Teşekkürederim. Beni sizler, halkım buralara getirdi:queen: Şaka bir yana bende bağlamayı getirirken acaba getirmesemiydim dedim ama sizlerdeki ışığı görünce inanılmaz keyif aldım. Normalde söylemem ama o kadar iyi dinleyiciydiniz ki tutamadım kendimi:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
het tür için davulcu mevcuttur. :)

Valla biz izmir Mt de başta gittardando, bendeniz Wallace, Duyulmaz, marchocias ve tabiki uglychild biraraya gelip gelip çalıyoruz. Bu arada ritimlerde memoli35 i de unutmamak lazım. Bu arada duyulmaz bascıdır ki süüper bir bascıdır, gittardandoyu söylemeye bile gerek yok tek geçerim. diğer isimlerin hepsi de gitarcıdır. ritm solo akustik klasik farketmez. Ben şu an elektroakustik kullanıyorum ama eski rockçılardanım. :mrgreen:

Süpersiniz. Yapmak lazım böyle şeyler. Eee müzik ruhun gıdası. İnşallah istanbulda da sizin gibi bir grup yaparız. Saygılar

het tür için davulcu mevcuttur. :)

Tamam o zaman yarın maça gidiyoruz. LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAAAAAAAAAY:queen:

Kesin görüşelim hocam. Saygılar

Son düzenleme:
img0137mediumns4.jpg

img0138mediumgt1.jpg

Sol baştan, Wallace, duyulmaz, gittardando ve uglychild

grnt157ic2.jpg

memoli35 ritimlerde:)

resim024of1.jpg

resim029sj7.jpg

sil001sx3.jpg

Marchocias

zmo67l.jpg

Wallace ve gittardando

k326pw.jpg

MT izmir vokalde forrap, uglychild ve Wallace

Son düzenleme:
Bende bass gitaristim genellikle anadolu rock ve Turkçe popla uğrasıyorum tabi arada metale felanda kayıyoruz:):cherry:

Siz olayı baya ilerletmişsiniz. Bu durumda bizim biraz kasmamız lazım. Gel vatandaş müziğe gel:)

Bende bass gitaristim genellikle anadolu rock ve Turkçe popla uğrasıyorum tabi arada metale felanda kayıyoruz:):cherry:

Tam aradığım adamsın. Seni grubun lideri tayin ediyorum:p
Bu arada ümraniyeli arkadaşım. Kesinlikle irtibata geçelim. Birde msn leri ve telefonları yazalım da kafamıza estiğinde toplanalım. Sonra büyük jürinin huzuruna sunarız. Sadece ve ilk defa www.zoutube.com'da:queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok iyi olur.Becerisi olmayanlarda dinlemekle yetinirler :cherry:

valla fırsat buldukça çalıyoruz. aslında herkezin kökeni farklı. ben 7 sene ud çaldım+4 sene ney üfledim. kısa sap bağlama çalarım biraz da. en az 15 senedir falanda gitar. Duyulmaz sert çalar, sıkı rockcıdır, gittardando tam müzisyen her telden çalar. bir araya geldik mi acaip bir sinerji oluyor. her bişi çalıyoruz

Baştan 3. resimdeki siyahlı abimizin ne iş yaptıgını ve izmirin neresinde yasadıgını sorsam ayıp etmiş olurmuyum acaba..

çünkü ben bazen görüyürum galiba 5. sanayi sitesinde hatta bizim servisede gelmişti gibi bişey hatırlıyorum o yüzden sordum yani

ii eglenceler

Baştan 3. resimdeki siyahlı abimizin ne iş yaptıgını ve izmirin neresinde yasadıgını sorsam ayıp etmiş olurmuyum acaba..

sanırım siyahlı derken MT tshirtüyü kasdettin. Mehmet abimiz dir kendisi. daha fazla detay veremeyiz.

Bir cuma gelirsen tanışırsın kendisiyle yüzyüze sorarsın:p

Teşekkürederim. Beni sizler, halkım buralara getirdi:queen: Şaka bir yana bende bağlamayı getirirken acaba getirmesemiydim dedim ama sizlerdeki ışığı görünce inanılmaz keyif aldım. Normalde söylemem ama o kadar iyi dinleyiciydiniz ki tutamadım kendimi:)

O ışık bana ait bi kere :bounce:

Repertuarım ve 3,5 oktav sesim mest etti sizi :)

Solistiniz varmı bakem ::pulp::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar