Bir Müzik Grubu Kursak Diyorum

sanırım siyahlı derken MT tshirtüyü kasdettin. Mehmet abimiz dir kendisi. daha fazla detay veremeyiz.

Bir cuma gelirsen tanışırsın kendisiyle yüzyüze sorarsın:p

anladım ben sadece bikaçkere gördüm ve konustugum biri vardı bizim servise gelmişti ona bensetıyorum oysa die sormustum cok tskkr ederim..iii eglenceler keske gelebılsem..:salut:

ben neyzenim ama ankaradayım ayrıca düzenleme ve prodiksiyon işi olursa ben varım

Gitar ve klavye çalarım. Evde besteler yapıp karıma hediye ediyorum.

O ışık bana ait bi kere :bounce:

Repertuarım ve 3,5 oktav sesim mest etti sizi :)

Solistiniz varmı bakem ::pulp::

Ümitçim sen bizim başımızın tacısın. Senden iyi solist mi olur. bekleriz.

davulcuyum albümüm de var :) ama Blues yapıyorum.

Yardımcı olursun bize de. Sonuçta ritim işinde blues jaz olmaz. Jaz yapma bize:queen: Telefon ve/veya msn lütfen:)

ben neyzenim ama ankaradayım ayrıca düzenleme ve prodiksiyon işi olursa ben varım

Çok iyi olur hocam. Ben çalma işini yapıyorum biraz, birazda söylüyorum ama bu tip bi iş nasıl yapılır. Bu konuda yardımlarını isteyeceğiz sanırım.
Msn veya telefon alabilir miyiz? Bu arada keşke istanbulda olsaydın. Ney dünyanın en duygulu enstrümanı bence

gitar calıyorum gitarıma fazla deilde sesime güvenirim.

Olsun ya çok önemli değil. Bizde mükemmel değiliz zaten. Ses olayı iyi.Görüşelim. Ama lütfen msn veya telefon

kurun valla ne güzel olur bizde dinleriz :cat:

Cem abi seninde ses güzelmiş. Bu arada klarnet olayı falan, eşlik etsen bize.

Son düzenleme:
bateri:cherry:

ama benim bi grubum var (yapım aşamasında) ve nu-metal, metal müzik yapıyoruz, inşallah 5 yıl içinde mtv deyiz:cherry: ancak şu aralar pek oturalım çalalım olmuyo, üniversitede toplanıp, stüdyoda kayıt yapıp bi eserimiz olsun diyoruz belki keşvediliriz:queen: repertuarda, system of a down - chop suey,korn - coming undone, mudvayne dig (bunun için bi solistimiz yok:cherry: sadece müzik) rammstein - mein teil,rammstein - Feuer Frei, rammstein - amerika (avenged sevenfold dan da bat country ve almost easy üzerinde düzenlemeler yapıp alabiliriz.) ve bikaç kendi şarkımız ve belki bikaç çalıntı daha:cherry: baterist bulamazsanız yardımcı olabilirim belki ama okuduğuma göre davulcu arkadaşlarda var.:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gitar ve perkisyon da ben varim onur abi Cok eylenceli olur ist MT

Forumdan Uzaklaştırıldı
karaoke barlarda yeterince tecrübe edindim , ben söylerimmm:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
death metal,black metal,rock,hard rock,cazz,blues,pop :).... var mı davulcu arayan :)

bende yeni başladım bass gitara 5-6 aydır çalıyorum,kulağıma ne güzel geliyorsa onu çalarım.Rock,jazz farketmez yani.İzmirdeyim,varsa izmirde grup kurmak isteyen geliyim :D

Gitar ve perkisyon da ben varim onur abi Cok eylenceli olur ist MT

Kemal sen listenin başındasın zaten kardeşim. Ama yalova olayı gibi olmasın. Anladın sen onu:queen:

karaoke barlarda yeterince tecrübe edindim , ben söylerimmm:mrgreen:

Gel gel kesin gel. Eşimde söylüyor. İki bayan renk katarsınız:rendeer:

death metal,black metal,rock,hard rock,cazz,blues,pop :).... var mı davulcu arayan :)

Var tabi olmaz mı? Çok güzel ya. Bir ara ciddi ciddi toplanalım arkadaşlar

Süper, baya enstrüman çalan varmış

Arkadaşlar şöyle yapalım. Msn adresim: [email protected] tel: 0544 232 89 45 cepten ulaşırsanız daha iyi olur. Ceparana üyeyim:) arayın veya ekleyin konuşalım. Bakalım neler yapabiliyoruz

Son düzenleme:
başlık harika olmuş tebrik ediyorum. Bende bağlama çalıyorum hatta forumda iki üç tane tube klibim bile var :mrgreen: her türden çalmaya çalışıyorum kendimce ama böyle bir toplulukta ne kadar katılımcı olabilirim bilmiyorum :silent:. Malum iş güç trafik zaman sorunu kısaca :)

ahanda bu mete kardeşimin açtığı konu
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/37511-"killi-tarkan"-uyemizden-canli-saz-performansi.html

tabi youtube kapanınca benim ünlü olma hayallerimde suya düşmüştü :p
aşağıdaki linkten merak edenler bakabilir :mrgreen:

http://www.vtunnel.com/index.php/10...8f17856?search_query=kıllıtarkan&search_type=

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar