http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/33262-eski-model-hyosung-lar-sorunlumu.html
Motorumu az evel sattım. 1 ay önce eski bir hyosung sahibi olan motor ustası cihan arkadaşımla bu konu açılmıştı. Alırsan tekme tokat dalarım sana. Uğraşmakmı istiyorsun demişti. Ben hiç bir şekilde marka fanatikliği yapmıyorum. Hatta hyosung'un görünümüne felaket şekilde hayranım. Ama bu kadar konu açılıyor ve kullanıcılarından bazıları kötülüyorsa biraz çekiniyorum. Nakit param hazır şu an motorsuzumda yarın gidip alsam olur ama dediğim gibi...
Vites problemine bakarsan boşa geçme değilde benim cbr 125'tede (eski
) 2. vitese sert geçiyor. kaç tane cbr 125 denediysem bu hepsinde var. Ama cbr 125 başlığına bakın 700. sayfalara geldi. Ana sayfada bu motora sahip olanların isimleri varşu ana kadar 2 kişi problem yaşadı.
1- ertech motorun sanırım şanzımanıyla ilgili bir problemle karşılaştı.
2- görkem 1.5 ay sonunda motorunu yaptırdı. arızasını detaylı bilmiyorum.
Başkada hatırlamıyorum.
1 değil, 2 değil, 3 değil daha fazla kişiden bu tarz problemler duydum. Ertuğrul öz makina mühendisiydi. Cihan motor ustası sayılır şu an 96 model srad 750 kullanıyor bu motoru kendisi topladı. Bunlar acemi insanlar değil.
HYOSUNG 'un bende oluşturduğu izlenim budur.
Rahmetli Ertuğrul öz'ün motosiketi sübap kesmişti. Aşağıdaki yazısında bir arkadaşının daha aynı problemle karşılaştığını belirtmiş.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/21473-globalmotor-musteri-memnuniyeti-testi.html
Yakından tanıdığım Cihan isimli bir arkadaşımında Hyosung GT250R motoru vardı. Oda aynı problemi yaşadı. Ve onunda bir arkadaşının bu problemi yaşadığından bahsediyordu.
Galiba Hyosung'un krank ve sübapla ilgili kronik bir sorunu var. Benim anladığım o. Görünümü ve gücü itibariyle çok güzel bir motor ve Race'e geçiş için tek motor olmasına rağmen ben açıkcası biraz çekiniyorum. Ama çinli motorlarla karşılaştırılamicak kadarda iyi olduğunu biliyorum.
Benim düşüncem bu. Karar senin...
Motorumu az evel sattım. 1 ay önce eski bir hyosung sahibi olan motor ustası cihan arkadaşımla bu konu açılmıştı. Alırsan tekme tokat dalarım sana. Uğraşmakmı istiyorsun demişti. Ben hiç bir şekilde marka fanatikliği yapmıyorum. Hatta hyosung'un görünümüne felaket şekilde hayranım. Ama bu kadar konu açılıyor ve kullanıcılarından bazıları kötülüyorsa biraz çekiniyorum. Nakit param hazır şu an motorsuzumda yarın gidip alsam olur ama dediğim gibi...
Vites problemine bakarsan boşa geçme değilde benim cbr 125'tede (eski
1- ertech motorun sanırım şanzımanıyla ilgili bir problemle karşılaştı.
2- görkem 1.5 ay sonunda motorunu yaptırdı. arızasını detaylı bilmiyorum.
Başkada hatırlamıyorum.
1 değil, 2 değil, 3 değil daha fazla kişiden bu tarz problemler duydum. Ertuğrul öz makina mühendisiydi. Cihan motor ustası sayılır şu an 96 model srad 750 kullanıyor bu motoru kendisi topladı. Bunlar acemi insanlar değil.
HYOSUNG 'un bende oluşturduğu izlenim budur.
Son düzenleme: