geçmiş olsun! verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkür ederim..
bu topiği acmaktaki amacım kafamda oluşan soru işaretlerini gidermekti, ki ilk sayfalarda değerli hyosung kullanıcıları, tecrübeleriyle bu sorunu aşmamda bana yardımcı oldular.(bu arada baba parası yiyen, sazan, kendi aklını kullanamayan gibi yakıştırmalara maruz kalsamda amacıma ulaştım).Hepinize çok teşekkür ederim. İyi forumlar...
sana söyledıklerımı ne kadarda guzel ıdrk etmıssın demekkı gelısme var sende ...
yok korkuyorum yarın e.........cegın insanıda sen paylasıma acarsın yok e........mı e..............mmı dıye :!!!!! sen ve senın gıbılere acımaktan öteye elımden bısey gelmıyor ne yazıkkı!!!!
en az 50 arkadasım var hyosung,honda yamaha ve suzuki kullanan ve neden sıtede ıletısıme gecmedıklerını hıc dusundunmu ???????
sen ve senın gıbı sacma sapan yazan coluk cocuk yuzunden!!!!!!!!! bu tıp sacma sapan gerceklıgını belgeleyemedıgınız herseye son verın... motorsıklet kulturu apayrı bıseydır......
ve asla sakın ama sakın bılmedıgınız seyler hakkında yorum yapmayın ne motorsıklet konusunda nede hayatta karsılasacagınız olaylara yönelık....
sana ve bu tip yorumlar acan arkadaslarada tek önerım budur...