bir devir kapandı..amy vinehouse evinde ölü bulunmuş....yazık oldu

KIRMAYIN BİRBİRİNİZİ ARKADAŞLAR.. LÜTFEN.:bounce:

Amy Winehouse' ye yas tuttuğunuz kadar şehitlere yas tutsaydınız da canım ülkem sahipsiz olmadığını bilseydi. Yazık... Londra'da yaşıyorsunuz sanki...

Allah taksilatını affetsin..
agnostikim ama bu deyimi kullanayım diye yazdım.bu sözü kullanmak insana garip bir duygu veriyor.

Adına aşinayım ama inzell'în verdiği linkte sanırım ilk defa dinledim, sesi ve bu parçadan anladığım kadarıyla müziği harikaymış. İnsanı bir yerlere alıp götürüyor :)
Ne diyelim, ölmüş, o zaman toprağı bol olsun.

foruma epey süredir girmediğim aklıma geldi ve girdim , neden girmediğimi bu topicle tekrar hatırladım...

söylenecek çok şey var ama topiğin şirazesi kaymış daha fazla kaydırmıyayım...

amy konseri iptal olmasa orada olacaktım dünya gözüyle göremeden göçtü gitti , iyi bir sanatçıydı...

Super Moderator
Arada böyle, belki birçoğumuz için pek bir anlamı olmayan kişilerin, birçoğumuz için bir şey ifade etmese de, başına gelenler, göçüp gitmeler...vb bir o kadar çok kişiyi tanıma, tartma fırsatı veriyor bize. O birçoklarının ne kadar "az" olduğunu anlayabiliyoruz...

Sırf bunun için bile iyi dilekleri hakediyorsun Amy Winehouse...

ingiliz yada amerikan sanatçılar ölünce ilah olup ölümsüzleşiyor bizimkileri arayan soran yok yardıma muhtaç aç geziyor bazıları kimse zamanın devirlerine sahip çıkmıyor

COQ

Motosiklet Eğitmeni
ingiliz yada amerikan sanatçılar ölünce ilah olup ölümsüzleşiyor bizimkileri arayan soran yok yardıma muhtaç aç geziyor bazıları kimse zamanın devirlerine sahip çıkmıyor

Mesela kime sahip çikilmiyor?:sunny:

Müziğini değil elbette ama tarzını Janis Joplin'e benzetirdim. Sonu da onun gibi oldu, çok üzücü. Belki de böyle olması gerekiyor, kim bilir. Büyük yetenekler çabuk terkediyorlar sahneyi. Hassas ruhlu insanlar onlar, acıyı da diğerlerinden daha derin yaşıyorlar ve çabuk tüketiyorlar hayatlarını belki de...

Benim anlamadığım başka bir şey var: Nasıl oluyor da hiç tanımadığı insanlara karşı bu derece nefret yüklü olabiliyor bazıları? Nasıl "Hiç dinlemedim, resmini bile görmedim ama cehennemde yansın" diyebiliyorlar? En enteresanı bazı insanların ruhlarına kota mı uygulanıyor ki, şehitler ya da Amy'den birini seçmek zorundalar üzüntü ve yas için? Nasıl oluyor da her ikisine birden üzülünebileceğini idrak edemiyorlar? Her ölümün bir acı olduğunu nasıl göremiyorlar? Neden hissedemiyorlar?

Sizlerin kime neye ne kadar değer verdiğini söylemek ahkam kesmek tabi ki hoş değil...beğeni zevk hayata bakış açısı eğitim vs bu kriterleri gözönüne aldığımda her kafadan bir ses çıkması gayet doğal...ama bu her kafadan çıkan sese verilen tepkileri anlamış değilim...bu zat benim için...bir alkolik bir bağımlı bir yahudi ...ruhunu şeytana satan yahudi Amerikan Medyasının pompaladığı bir yorumcu...sadece bu...bizim gündemimiz daha farklı olmalı...aslında Batı da şu anki gündem Avrupada yükselen Aşırı Sağcılık ve Oslo katliamı...Amy ye rahmet dilemek bana o kadar salakça geliyor ki...rahmet dileyen salaktır demiyorum...yapılan ah vah salakça geliyor...düşünsenize medyanın bize empoze ettiği bir ahmak ve aniden gelen bu şöhreti taşıyamayan zavallı bir insan...ona acımaktan başka elimden birşey gelmiyor...ölünün ardından konuşulmaz diyorlar cesedine tükürmek istediğimi yazsam çok mu ırkçı damgası yerim acaba...ama içimden gelen bu...bu megastarlara şarkıcı türkücülere verilen değeri anlamış değilim...bir Orhan Gencebay hayranı olarak sanatçı kavramının hayatın içindeki karşılığını verenleri seven biri olarak bu medyatik hezeyanlarınız beni çok güldürüyor... bir devir kapandı yazmış bizim mezit buna .ıçımla gülüyorum tabi...ne devri la şebelek...:queen: Bir yahudi için üzülmeyeli yıllar oldu...bu konuda ırkçı tutumum değişmez...dünyaya bıraktığı mirası da ortadayken sizler de kendinizi daha fazla komik duruma düşürmeyip ölenle ölmeyin...:p

Sizlerin kime neye ne kadar değer verdiğini söylemek ahkam kesmek tabi ki hoş değil...beğeni zevk hayata bakış açısı eğitim vs bu kriterleri gözönüne aldığımda her kafadan bir ses çıkması gayet doğal...ama bu her kafadan çıkan sese verilen tepkileri anlamış değilim...bu zat benim için...bir alkolik bir bağımlı bir yahudi ...ruhunu şeytana satan yahudi Amerikan Medyasının pompaladığı bir yorumcu...sadece bu...bizim gündemimiz daha farklı olmalı...aslında Batı da şu anki gündem Avrupada yükselen Aşırı Sağcılık ve Oslo katliamı...Amy ye rahmet dilemek bana o kadar salakça geliyor ki...rahmet dileyen salaktır demiyorum...yapılan ah vah salakça geliyor...düşünsenize medyanın bize empoze ettiği bir ahmak ve aniden gelen bu şöhreti taşıyamayan zavallı bir insan...ona acımaktan başka elimden birşey gelmiyor...ölünün ardından konuşulmaz diyorlar cesedine tükürmek istediğimi yazsam çok mu ırkçı damgası yerim acaba...ama içimden gelen bu...bu megastarlara şarkıcı türkücülere verilen değeri anlamış değilim...bir Orhan Gencebay hayranı olarak sanatçı kavramının hayatın içindeki karşılığını verenleri seven biri olarak bu medyatik hezeyanlarınız beni çok güldürüyor... bir devir kapandı yazmış bizim mezit buna .ıçımla gülüyorum tabi...ne devri la şebelek...:queen: Bir yahudi için üzülmeyeli yıllar oldu...bu konuda ırkçı tutumum değişmez...dünyaya bıraktığı mirası da ortadayken sizler de kendinizi daha fazla komik duruma düşürmeyip ölenle ölmeyin...:p

Vay canına... Böyle bir yorum yazabilmek için insanın gerçekten çok derin yaraları olan bir ruhu olmalı herhalde... Bu derece büyük bir nefretle dolu olduğunuz için üzgünüm.

Siz ırkçı zihniyetten daha öte bir tehlikedesiniz, tanımadığınız etmediğiniz insanlar adına şizofrenik hayaller kuruyorsunuz. Umarım en yakın zamanda sağlığınıza kavuşur ve gereken sevgiyi görürsünüz.

İnanın hayatımda adını ilk defa duyyuyorum..Öldüde haber oldu resmini görüyorum...sesinide hiç duymadım Allahıma şükürler olsun.Dünyadan nokta kadarda olsa bir PİSLİK temizlenmiş.Gideceği yer Cehennemin VELVEL Deresi ...

Bu nasıl bir nefrettir ya ne yaptı kadın size resmen bela okumuşsunuz.
Kime zararı var hiç tanımadığınız birine bu öfke neden ?
Sonuçta bir ölüm söz konusu saygılı olmak lazım.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bir yahudi için üzülmek!!!
Himmmm.
Anliyorum ben seni.:sunny:
Peki ben bir insan için üzülmek desem!
Sen beni anlayabilecekmisin?
Hiç sanmiyorum.

artık burası bilgi paylaşımından ziyade ego tatmin etme ve insanların birbirine çatma panosu olmaya başladı...liseli gençlerin geyik forumları gibi....önceleri bi hevesle girerdim MT'ye...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar