- Konu Yazar
"Kasım/2006'da başında Yaklaşık 20 kişilik bir dağcı kafilesiyle Ilgaz Dağlarına Kamp kurmaya gitmiştik. Tabi ben dağcılıktan anlamıyorum ilk defa bir dağ'da çadır kuracağım ve geceleyeceğim. Gündüz hava çook güzeldi. ben nereden bilebilirdimki gece yağmur yağacak:salut: heryeri sular seller kaplayacak. Akşam oldu dağların tepesinde bir yer bulduk bizim kamp olayını organize eden ve kafileye önderlik eden abimiz önderliğinde. Herkes kendine bir yer belirledi. çadırlarını kurdular. Bende kimse rahatsız olmasın(Gece Çok Horlayarak Uyurum Bide Yorgun Olursam varya Kaçacak Delik Arar Herkes Horlama Sesimden ) diye gittim. kendimce güzel bir yer seçtim. Oraya çadırımı kurdum.(Nerden bileyim Bir Dere Yatağı Olduğunu ) çadırımı kurarken bana yardımcıda oldular sağolsunlar. Sırt çantamda ne ararsan var ama diğer arkadaşların çantalarında hep dağcılıkla ilgili malzemeler ve giyecekler, benim çantamdada sanki ben dağa değilde düğüne ve plaja gidiyormuşum gibi sadece ayağımdaki spor papuç hariç, çanta içinde takım elbisem (ütüsü bozulmasın diye dikkat etmeme rağmen buruşmuş ),takım elbisemin içine giyerim diye 3 tane ütülü gömlek,Ütü ve Saç Kurutma makinası, kot pantolonumdan bozma şort'um,çook sevdiğim yaz kış kullandığım siiyah camlı güneş gözlüğüm, ayna, tarak, el ve yüz kremi (soğuk olursa yüzüme ve elime sürerim diye),:mrgreen: dağda ormanda elime ayağıma diken batar diye getirmiş olduğum yara bantı,birde çook sevdiğim uzun burunlu ve yüksek ökçeli iskarpin rugan ayakkabım.:mrgreen::bounce: Neyse uzatmayalım o akşam yemeklerimizi yedik (konserve,bisküvi ve kola )Ama ben hala açım çünki hayalımdeki dağcılık böle değildi. oralarda kamplar kurup ahçımız olcak bize yemekler yapcak...nerdeeeeeeee :salut: açlıktan midem kazındı , kamp ateşi yakılcak biz etrafında şarkılar söyleyip dans edeceğiz diye hayal kurdum durdum. Meğerse kazın ayağı öle değilmiş geç saatlerde herkes çadırına çekildi . Allahımm ben gündüz gözüyle kurduğum çadır yakın gibi gelmişti meğerse ben bayağı uzağa kurmuşum çadırımı. Tırsa tırsa çadırımın içine girdim zaten yorgun olan vücudumu uyku tulumunun içine atar atmaz uyumuşum. Sabaha karşı bir sesle uyandım . acayip şekilde yağmur yağıyor heryerim su olmuş taaa neredeyse uyku tulumuna girmiş yağmur suyu. Hemen uyku tulumunun içinden çıktım çadırdan dışarı kafamı çıkartayım birde ne göreyim çadırın önüne koyduğum spor papuçlarım yağmur suyuylamı artık yoksa köpekmi aldı.anlamadım :silent:yok olmuşlar .Uykum bölündü onamı yanayım, ayakkabılar kayboldu onamı yanayım,heryerim ıslandı onamı yanayım şaşırdım kaldım .Allahtan yanıma getirdiğim yedek ayakkabım vardı ama onlarda malesef dağ koşullarına uygun değildi(Sivri burun, yüksek ökçeli rugan ayakkabım):bounce: Artık o dağlarda siz düşünün benim halimi, düşünmek ve hatırlamak istemediğim bir geziydi. "
Bunu okuyunca ben çok güldüm.:queen:yorumlarınızı bekliyorum.
Bunu okuyunca ben çok güldüm.:queen:yorumlarınızı bekliyorum.
Son düzenleme: