aşkın ne olduğunu biliyorsun fakat çabuk geçtiğini bilmiyorsun o zaman yada işine gelmiyor.
kıza duygularını söyle yani izine gidiyor ya işte söyle "1 aylık izin çok değil mi? geldiğinizde işe yeni başlamış gibi olacaksınız, işi utumuş olacaksınız baştan tekrar iş öğretecekler size. ben olsam 1 aylık gitmezdim" falan filan.
işte böyle konuş ama şimdi aranızdaki mesafeyi bilmiyorum o yüzden kız sana "senin ne haddine?" der ise sende "çünkü..., çünküüü....,(biraz kızar bozar utan ki onu sevdiğini anlasın)"
sonra o sana gülecek sen ona güleceksin aşk başlayacak
aklıma bu geldi dostum kusura bakma benimde az kız arkadaşım oldu, gerçek şu ki bende orta okulda bilgisayar öğretmenime aşık olmuştum ve inanır mısınız insan sevginin karşılıklı olup olmadığını hissediyor.
bir de ben stajdayken burcu diye bir çalışana aşık oldum fakat onu stajyer sanıyordum değilmiş sonradan öğrendim. öğrendiğim iyi oldu çünkü uzak durmaya başladım :mrgreen:
beylikdüzü beko fabrikasında staj gördük, 90 tane stajyer çalışıyordu benim zamanımda ve çok kız vardı orada, elini sallasan stajyer kıza çarpardı.
not: asıl yapman gereken sondan 3. paragrafta gizli, çaktırmadan yapman gereken şeyi söyledim arada ama farketmemiş olabilirsin ve ipucu; bu mesajda 8 paragraf var ve kimi paragraflar tek satırdır kafan karışmasın.