Binlerce insan bu yüzden ölüyor.

Ben bu adamı yolda görsem arabamı önüne çeker ani fren yapar bırakırım, bak baklım o zaman o direksiyona nasıl ypaışıp deviriyor kamyonu !
Keşke yolda böyle yapanları görsem, arabada tek isem hiç acımam.

Bir kamyonun arkasında şöyle bir yazı görmüştüm: "Şoförün hatasını toprak örter" o geldi aklıma. Bu iki ayaklı, insan olsa, zaten bunları yapmazdı. Söyleyecek çok şey var ama, nafile.

nedense bana gayet normal geldi.

bir kaç tane uzun yol yük taşıyan tanıdığım kişi var, otostop ile binmişliğim var onlarca kez hiçbirinde bu tip enteresan insanlara rastlamadım. ama yurdum insanının genel yapısına baktığımda gayet normal geldi bana.

şaşkınlıkla seyrettim ve söyleyecek kelime bulamadım. nasıl bir ruh hali nasıl bir sorumsuzluk nasıl bir kendine güven nasıl bir aptallık nasıl bir şerefsizlik... neyse git gide daha kötü şeyler yazacağım en iyisi durayım.

bu görüntüler hürriyet tarafından savcılığa verilmeli ve bu da web sitelerinde ilan edilmeliydi. bu görüntüleri savcılığa vermemişlerse bu hayvanın yaptıklarına ortak olmuşlar demektir.

aramızda avukat yokmu acaba. bu hayvana ne yapılabilir. ya da bu hayvanı siye yönetimi versin savcılığa :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu kafa yollarda geziyorken söyle bir haber görsem sasirmam abi!!

Su tankeri dehset saçti!!!!
(OHA/Istanbul) Dün sabah Tem yolunda "Sudan sebeplerle ölmek istemiyoruz" konulu eylem yapan motosikletli protestocularin arasina dalan su tankeri dehset saçti.
Ölü ve yarali sayisi belirlenemezken,kazaya karisan kamyon soforunun olay sirasinda tankerde yuzdugu belirlendi.
"çok sicakti biraz serinlemek istedim"
diye konusan tanker soforu,kamyonun önünü kirleten motosikletçilerden davaci olacagini soyledi.

Haber kaynağının OHA olması ayrı bir ilginçlik :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar