anektodlarla anlatiim efendim .. peder tahin helvasına bayılır , en sevdiği tatlı bu olduğundanda paraya kıyar gider en iyisini alır : Ona göre en iyiside koskadır ..
Bilenleriniz vardır balık yendimi tatlısı helvadır ..Bir akşam peder balık kızartmış sölemesi ayıptır hadi dedi gelin bizde yiyelim. gelirken helva alın helva kalmamış dedi..
üşendim gidip migrostan koska almaya .. dedim bu sefer de bim helva yesin bim yol üstü .. uğradım 3 çeşit helva var sade kakaolu ve antep fıstıklı peder sade sever hanım antep fıstıklı bende kakaolu hepsinde aldım

neyse eve gider gitmez peder görmeden paketleri açtımki lafı yemiyelim .. tabaklara koydum helvayı vurdum buzdolabına ..
yemek bitti sıra geldi helvaya peder bir lokma aldı benim göz pederde .. bir lokma daha aldı .. ya dedi bu helvayı kim aldı .. ahada tam sapı tuttuk derken ben böle güzel helvayı en son çocukluk yıllarımda yedim dedi. çıtır çıtır şekeri karar tahini ayar .. olm dedi nerden aldın kaça aldın
evet inanın bana en ucuz helva bimdedir .. gurme kalitesinde helva dır .. sakın koskanın ete dönmüş helvasına eşşek yükü ile para ödemeyin helvanın alası bimdedir..A101 i pek bilmem bu yüzden kıyaslama yapamıyacam ama Bim çok kaliteli ürünü az seçenekle sunuyor.. tansaş gibi migros gibi 250 çeşit kaşar peyniri bimde olmaz ama sana olabiliecek en iyi fiyata bulacağın en yüksek kaliteyi sunar..
Yok efendim yeşil sermayeninmiş yok efendim paralelcilerinmiş. yok cuntacılarınmış beni malesef bağlamaz..ben ekonomime bakarım ..ev nasıl geçindirilir ona bakarım..dost marka yoğurt satılır bimde yoğurt gurmelerine sesleniyorum denesinler .. mükemmel lezzette yoğurt..arada tabiki bazı istisnalar olacak VIP diye bir nescafeleri var sakın ha evlerden ırak

içilmiyor be kardeşim ..buradan bim yetkililerine sesleniyorum değiştirin lütfen formulünü .. kötü değil berbat ..çayda zaten tek markam çaykur rizedir..evet dediğim gibi .. ürünü alın deneyin tadın beğenmesseniz almayın .. öle şu partinin bakkalı şu grubun şirketi diye market seçilmez.. AKP ve CHP marketçiliğe girerdi öle olsaydı