bİ Çare Bulun Arkadaslar lutfen...

Arkadaslar bende 2007 model bıanchı falcon 125 lık var.herkes normal hızını 120 oldugunu soyluyo ama benım motor 80 i gecmıyo motorcuya goturdum acılmamıs dedı. bu saatten sonrada acılmaz dedı 3500 km sınde sanırım napacam ben bu motora 120 yaptırabılırmıyım:pale::pale: bıde 2 kısıylede 80 yapıo tek kısylede..
2689Image677.jpg

buda resmı

bikere baştan egzosu düzet o egzosla zor :farao:

rodajını adam gibi yapmamışsındır aldığın gibi çıkıp otobana son hız denemesi yapmışsındır :farao:

125 cc lik scooterdan fazla bişey bekleme 120 falan yalan daha ybr yapamıyo o hızı

motor sanırım sağır kalmış.uzun yol yap.biraz bas.açılacağını düşünüyorum

motor sıfırken bende degıldı eksozuda yenı taktırdım eksozdan kaynaklanan bısı deıl bı sıtede okumustum aynı bu motorla 115 yapmıs adam bunla uzun yol yapsam acılırmı acaba???

sadece baslık var fazla actırmadım sesını sadece kenarlarında delık acldı ve baslık takıldı

Motosikleti
cb 125 f
sağır motor diye bişey yoktur, evcil hayvanmıdırki bu baştan nasıl davranırsan sonra öyle yetişsin. motorun belli bir hızı geçmiyorsa muhakkak bi sorun vardır, motor ayarları ve bujisini kontrol ettir. karbüratör tıkanmıştır, bujisi sorunludur yada o motora uygun değildir işi bilen birine baktır :cat: ama motor sağır, açılmaz bu diyen vatandaşa gitme. o gitsin bisiklet tamir etsin,becerebilirse tabi:farao:

aksarayda en iyi motorculardan bırıne goturdum motorunun ayarı cok iyi oynatma dedı bu acılmamıs bu saaten sonrada acılmaz dedı kardes

125 cc motosikletle 120'yi ancak birkaç saniye görürsün... 120 uçuk bir rakam bence ama 90-100 arasında bir yerlerde olmalı maksimum hızı... o da sürekli değil.. yani tüm yolu 100 ile gidersen çok üzersin motoru... Bence rodajı ters anlamış her kim açtıysa:silent: motoru... Ama yine de bir sorun vardır, karbüratör-buji vs...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar