beyler şu motora bir bakar mısınız

Hem sag dan hem soldan darbe yemis. O kadar catlayacak kirilcak kadar olduysa siddetli bi yan yatma olmus.
Mugla gibi sicak bi yerde 1 seneden daha uzun suere 6000 km yapmis olmasi garip. İnandirici gelmedi.
Ben izmirde sadece hafta sonrali 1 veya 2 gun binmeme ragmen ayda 1000 km yapiyorum. O da abarti uzak bi yere gitmedigim halde. Martin ortasindan beri 7300 km yaptim.
O yuzden saticiya dikkat et.

sürtünme izi yok onu farkettim zaten 6bin km de yazıyor ama ne kadar doğru belli değil

Abim motorda sadece karenaja bakılarak iyi olup olmadıgı anlasılmaz,yada bizim bi abi var çok iyi anlıyo olayı falanda değil,güvendiğin bi usta varsa oraya götürür baktırırsın,yada servislerinde kontrol ettirirsin.İyi akşamlar

Hem sag dan hem soldan darbe yemis. O kadar catlayacak kirilcak kadar olduysa siddetli bi yan yatma olmus.
Mugla gibi sicak bi yerde 1 seneden daha uzun suere 6000 km yapmis olmasi garip. İnandirici gelmedi.
Ben izmirde sadece hafta sonrali 1 veya 2 gun binmeme ragmen ayda 1000 km yapiyorum. O da abarti uzak bi yere gitmedigim halde. Martin ortasindan beri 7300 km yaptim.
O yuzden saticiya dikkat et.

aklımda söyledikleriniz teşekkür ederim

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
Hem sağ hem de sol grenajları hasarlı supersport'a 11.500 TL vermek bana mantıklı gelmiyor.
Zaten grenajlar en pahalı parçalardan biri. Motosiklette de direk göze batan kısımlar.

Daha temiz farklı alternatifler bakmanızı öneririm.

Abim motorda sadece karenaja bakılarak iyi olup olmadıgı anlasılmaz,yada bizim bi abi var çok iyi anlıyo olayı falanda değil,güvendiğin bi usta varsa oraya götürür baktırırsın,yada servislerinde kontrol ettirirsin.İyi akşamlar

tanıdık usta olsa hemen götürücem ama kimse yok. Bir de o konuda adamın işi görülsün diye türlü türlü numaralar dönüyormuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:57 ----------

Hem sağ hem de sol grenajları hasarlı supersport'a 11.500 TL vermek bana mantıklı gelmiyor.
Zaten grenajlar en pahalı parçalardan biri. Motosiklette de direk göze batan kısımlar.

Daha temiz farklı alternatifler bakmanızı öneririm.

kesinlikle haklısın ama alternatif gerçekten bulamadım muğlada

Motosikleti
BMW R1300GS Instagram:@iboadv
kesinlikle haklısın ama alternatif gerçekten bulamadım muğlada

Niye sadece Muğla'da ki ilanlara bakıyorsunuz?
Başka şehire gidip, dönüşte motoru otobüse koyup getirebilirsiniz.

hem sağ hem sol ( pilaka) grenaj hasarlı bide pahalıdır parçaları bunu ele başka alternatiflere bak derim

Daha plaka kelimesini yazmaktan aciz bir adamdan motor almam ben.
Gereksiz yerlerin altını çizmiş vs.
Çok ama çok özensiz bir ilan açıklaması.
Motorunada bukadar özensiz baktıysa bilemem...
Bence başka ilanlara bakın , grenajlara bakınca yalan kokusu geliyor sanki ...
Kaza veya yatma olmasa bile o 2 grenaj 1.000 tl nin üstünde.

Daha plaka kelimesini yazmaktan aciz bir adamdan motor almam ben.
Gereksiz yerlerin altını çizmiş vs.
Çok ama çok özensiz bir ilan açıklaması.
Motorunada bukadar özensiz baktıysa bilemem...
Bence başka ilanlara bakın , grenajlara bakınca yalan kokusu geliyor sanki ...
Kaza veya yatma olmasa bile o 2 grenaj 1.000 tl nin üstünde.

ben başka alternatiflere yöneleyim olmayacak böyle, peki hala kawasaki bayilerinde ellerinde kalmış ninja 250r var mıdır

10 bin 10500 e verırse al , bıraz dışını dışı yapılır . Ciğeri iyiyse al ki nınjanın ciğeri bozulmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar