beşiktaşın göbeğinde çalındı

allah yardımcın olsun kardeşim....inşllah bulunur...bulunamazsa bile allah ellerine ayaklarına dolaştırsın o motoru ne diyelim...

bu hırsızları herkesin önünde dar agacında sallandıracaksın hemde ibret olsun diye 10 gün indirmiyeceksin.

Daha yeni motoru çalınan biri olarak ne hissettiğini çok iyi anlıyorum, geçmiş olsun en kısa zamanda bulunur inşallah ve cezalarda caydırıcı olur.

ne zamanlara düştük ya hiç korku falan kalmamış millette milletin içinden onca kalabalıgın içinden bile koca motoru çalıyorlar adam çalarken düşünmedimi acaba sahibi yakındaysa görürse ne olur die bizde motorumuz çalınmasın başına bir iş gelmesin die kalabalıgın oldugu yerlere koyup gidiyoruz demekki dizinin dibinden ayırmayacaksın çok geçmiş olsun arkadaşım İnş. en kısa zamanda bulunur.

Off ya çok geçmiş olsun böle şeyler gördükçe Çok kötü oluyorum Umarım bulabilirsin aNCAK Bir sorum olacak,

Motoru bıraktıgında Dıreksıyon kılıdını kıtlemedın mı? eğer kıtledıysen bunu kırmak bu kadar kolay mı ya kaşla göz arasında adi herifler alıp gidebiliyorlar...!!!

Arkadaşım, motosikletinin en kısa zamanda bulunmasını diliyorum.

Çalınan motosikletlerin bulunması konusunda sitede açılan başlık altında yardım amaçlı yazışmalar dışında ne yapabiliriz? Özellikle emniyet mensubu olan site üyelerimiz varsa onların bu konuda yardımı olabilir mi?

Belki de caydırıcı cezaları olmaması nedeniyle ülkemizde hırsızlık bir meslek haline geliyor ve zamanla hırsızlar belli alanlarda uzmanlaşıyorlar. Bu nedenle motosiklet hırsızlığı sabıkası olan kişilerin izlenmesi, sorgulanması çalınan motosikletlerin bulunmasında faydalı yöntemler olabilir mi?

geçmiş olsun kaskosu vardır umarım ama kaskoya yanaşışmıyor felaket pahalı bu konuda bir çzüm bulmaları lazım r6ya kesın 4 5 bin isterler yıllık

ben 1700 civarı bir fiyata yaptırmıştım 2009 da

Nasil ucuk fiyatlar bunlar yahu..:silent:
Ben burada 1 senelik kasko(kaskomu diyorsunuz siz? kaza yaptigimda karsi tarafin hasarini ödüyor) Ve calindiginda motorun parasini ödüyor(300 euro kesiyorlar motorun degerinden)

Ok benim prozentim az..
Burada böyle bir kural var sigortaniz her sene ucuzluyor kaza yapmadikca..Yani % niz düsüyor..
Kaza yaptikcada yukari...

Ben %45 ten basladim motora. (Eskiden arabam oldugu icin)
Yeni bir sürücü olsaydim %175 ten basliyacaktim..
Ama %175 ten baslasam bile bana bir senelik cikarilan hesap nekadardi biliyormusunuz?
Kasko ve calinti sigortasi..
Senelik 180 yada 190 euro..

Türkiyede neden bukadar ucuk anliyamiyorum..
Cok hirsizlik, yada cok kaza oldugu icinmi acaba???

Nasil ucuk fiyatlar bunlar yahu..:silent:
Ben burada 1 senelik kasko(kaskomu diyorsunuz siz? kaza yaptigimda karsi tarafin hasarini ödüyor) Ve calindiginda motorun parasini ödüyor(300 euro kesiyorlar motorun degerinden)

Ok benim prozentim az..
Burada böyle bir kural var sigortaniz her sene ucuzluyor kaza yapmadikca..Yani % niz düsüyor..
Kaza yaptikcada yukari...

Ben %45 ten basladim motora. (Eskiden arabam oldugu icin)
Yeni bir sürücü olsaydim %175 ten basliyacaktim..
Ama %175 ten baslasam bile bana bir senelik cikarilan hesap nekadardi biliyormusunuz?
Kasko ve calinti sigortasi..
Senelik 180 yada 190 euro..

Türkiyede neden bukadar ucuk anliyamiyorum..
Cok hirsizlik, yada cok kaza oldugu icinmi acaba???

gözlerini para bürüdügü için.onlar alışmışlar hep almaya vermeye geldimmi başlıyorlar nasıl kaçarız diye.exper başlıyor pazarlık yapmaya şu parçayıda degiştirmesek olur diye,sanki parasını babası verdi.:pr:

park ettiğinde direksiyonu kilitlemişmiydin , inşla bi yerlerde bulunur :pale:

geçmiş olsun kaskosu vardır umarım ama kaskoya yanaşışmıyor felaket pahalı bu konuda bir çzüm bulmaları lazım r6ya kesın 4 5 bin isterler yıllık

2008 R6 full kasko 4,000 tl :pr:

sel,deprem,grev lokavt, terör, asistans hizmeti, hukuksal koruma,araç teminatı, Sürücü ölüm-sürekli sakatlılık tazminatı gibi bir çok hizmeti var.

Bu ilk kaskoydu, bakalım hasarsızlık indirimim kaç olacak.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sinan kardeş öncelikle geçmiş olsun bana motorunun motor ve şase numarasını özelden atarmısın plakayla beraber

GKN

Bu kasko değerleri aslında kasko yapan şirketlerin kazanç eğrisini arttırmaktan ziyade kaskolanan araç sahiplerinin nerdeyse cebindeki harçlığınıda kaskodan çıkarmaya çalışması sonucunda bu memlalara yükseldi...
Kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz, iki teker üzerinde olduğumuzu hep unutuyoruz, Rabbim sonumuzu hayr ede ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu kasko değerleri aslında kasko yapan şirketlerin kazanç eğrisini arttırmaktan ziyade kaskolanan araç sahiplerinin nerdeyse cebindeki harçlığınıda kaskodan çıkarmaya çalışması sonucunda bu memlalara yükseldi...
Kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz, iki teker üzerinde olduğumuzu hep unutuyoruz, Rabbim sonumuzu hayr ede ..

Çok haklısın abi. kaskoyu sömürmeyi kesmek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar