bana özelden plakanı yazarmısın özelden at msj yardımcı olmaya çalışim bi ark. söledi çalıntı racing atölyesi basmışlar adamı bir güzel dövmüşler cocuk hayrına motorları sahiplerine kavuşturuo şaka gibi ama videoyu izletti gerçekmiş cidden
bana özelden plakanı yazarmısın özelden at msj yardımcı olmaya çalışim bi ark. söledi çalıntı racing atölyesi basmışlar adamı bir güzel dövmüşler cocuk hayrına motorları sahiplerine kavuşturuo şaka gibi ama videoyu izletti gerçekmiş cidden
0532 207 3001 sinan---
En büyük motor hırsızlık çetesinin başı (duydum yalnızca fakat çok barizmiş)emniyetde yetkili bir müdürün akrabası imiş ve ikinciel yedek parça satıyormuş bu şahıs.Belki herkes biliyor açıklamıyor.Ben tanımıyorum.Ve disk kilidi etken olsada kaykay veya iki adet boru 2-4 kişi ikitaraftan hop en agır motor 20 sn de kamyonet arkasında.Hikayesini bilmiyorsak ikinci el malzeme,ruhsatsız araç, almamalı ve bunların peşinde dönmeliyizki bu hıyarları etkisiz hale getirmek için bişeyleri başlatalım.Benimde alisamiyen likör yanındanki sokagın girişinde iki kameranın altında motorumu çaldılar.Görüntüler poliste bir tanesi leylek gibi bişeydi kısa fakat leylekgibi..Fakat polisin hiçde umurunda değil.Yakalansalarda zaten ikigün sonra çıkacaklar.Adalet yok cezasıda hafif suçlıya.Biz kıytırıktan bi suç işlesek teröristlerden daha çok ceza alır ömrümüzü hücrelerde geçiririz.Bu iş için en az onlar kadar cesur olmalıyız.Mesela motosiklet federasyonu var ne işe yaramadıgı belli olan kasko hakkında birşeyler yapabilir.Çalıntı olayları için emniyetle temasa geçebilir(gerçi kim takar)Birçok kurumgibi ''bizim görevlerimiz içinde degil'' diyeceklerdir ya.bilac Demişki:
Arkadaşım, motosikletinin en kısa zamanda bulunmasını diliyorum.
Çalınan motosikletlerin bulunması konusunda sitede açılan başlık altında yardım amaçlı yazışmalar dışında ne yapabiliriz? Özellikle emniyet mensubu olan site üyelerimiz varsa onların bu konuda yardımı olabilir mi?
Belki de caydırıcı cezaları olmaması nedeniyle ülkemizde hırsızlık bir meslek haline geliyor ve zamanla hırsızlar belli alanlarda uzmanlaşıyorlar. Bu nedenle motosiklet hırsızlığı sabıkası olan kişilerin izlenmesi, sorgulanması çalınan motosikletlerin bulunmasında faydalı yöntemler olabilir mi?