beşiktaşın göbeğinde çalındı

çalınan yer yıldız caddesi digiturkun ana merkezin önü
simsiyah motor ,akropoviç eksoz ,siyah cam, motorda ön arka sinyalde yok komple siyah eski kasa 0 görünümlü R6
kamera görüntülerinde kişi gözüküyor ama kafasında kask var.
başka bir kamerada önde kendi motorları arkada benim motor (çalışmamış halde )yokuş aşagı toprakcenterın yanındaki yokuştan aşağı iniyorlar ama kamerada görüntülerden o motor tam anlaşılmıyor.İfade verdim polise ,motorum gideli 4 saat oldu bitmiş haldeyim aşırı zorluklarla aldığım hayalim bu şekilde çalındı.Görenlerin yada rast gelirse görürseniz aramanızı rica ediyorum ,yardımınız ödüllendirilecektir.
0532 207 3001 sinan---

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun dostum.:pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gerçekten üzüldüm arkadaşım, umarım en kısa zamanda bulunur

geçmiş olsun arkadaşım. çok üzüldüm senin adına. umarım kısa sürede bulunur :pale:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gecmis olsun dostum.. Umarim en yakin zamanda bulunur..

Burada genelde scoter leri caliyor gencler.. Biraz gezip bir kenara atiyorlar..
Ama calinip hic piyasaya cikmayanda az degil yani..
Zamaninda Golf GTI mi calmislardi.. :salut:
Hic bulunamadi.. :pr:

Geçmiş olsun dostum, hepimizin korkulu rüyası bu sefer senin başına gelmiş. Umarım en kısa zamanda bulunur.

o kanemicilerin allah canını alsın peşini bırakma polislerin başını ağrıt elbet bulunur

ah be cok gecmiş olsun neler hissetiğini cok iyi biliyorum hiç mi yakalanamıycak bunlar 1 tanesi bilemi yakalanmaz motorla dolasıyor adamlar kasklı falan direksiyon kilidi falan yapmadın mı hocam disk kilidi allahın belaları ya bide sürüklüye sürüklüye nereye kadar götürebilirler?

Adana İl Temsilcisi
geçmiş olsun arkadaşım.çok üzüldüm.umarım kısa sürede bulunur.

Geçmiş olsun:pale:. Görüyordum senin motorunu hep çok üzüldüm duyunca. Senin hemen karşı binanda çalışıyorum. Kasksız binmediğin için yüzünü görmedim.

Umarım bulursun. Kırmızı beyaz R6nın sahibiyim

Geçmiş olsun kardeşim. O kadar zorluklara katlanıp 10 binlerce liralık motor alıyoruz ama disk kilidine 50 lira vermeye kıyamıyoruz, kötü şeyler de hep başkasının başına gelir zaten bize bişeycik olmaz. İnşallah bulunur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar