Benzine 8 - 9 Kuruş Zam

ve bu zammın sebebi uluslararası piyasalarda artan petrol fiyatlarıdır.. Ama nedense en pahalı petrol yine bizdedir.

Sinirden diyecek birşey bulamıyor insan ! Bakalım daha ne kadar zamlar göreceğiz.

Benzin fiyatları yüzünden, bu sene doğru dürüst yol yapmadım, çoğu geziye katılmadım, şahsi gezilerimi uçakla yaptım -ki motordan çok çok daha ucuza ve az zamana geldi.. Eskiden hemen her gün yaz kış biniyordum, şimdi ise çok nadir en fazla 1-2 saat haftada toplam.. Kendimce protestom bu benim, hem motorum km siz kalıyor, hem de bakım masraflarım çok çok azaldı, hatta kış boyunca hiç bakım yapmadım bile... Her toplum hakettiği şekilde yönetilir, eskiden her topikte isyan ediyordum artık etmiyorum, ne halleri varsa görsünler, acımıyorum artık kimseye..

benzin pahalı kabul ediyorum....

fakat yollara bakıyorum özellikle köprü geçiş yollarına(iş yerim altunizade de)

eski araba yok

genelde sadece sürücü var araçta (tek kişi)

trafik perişan

bune perhiz bune lahana turşusu:silent:

Babam bu gidişle isyan edecek.Adamda şirket arabası var benzini istediği kadar alıyor laf söylemiyorlar.Adam sırf benzin gitmesin diye kendine araba almıyor ama benim motorun yaktığı benzin herşeyi karşılıyor nedense :D

seçim sonrası 5 tl iyimser bir rakam olur. sata sata satacak bişe kalmadı. ee napacaklar yüklenecekler benzine.

hayatımda bunlarkkadar uyanık hükümet görmedim. resmen cahilleri uyutuyor bilinçli vatandaşla dalga geçiyor. mazotta dönen katakülleyi hatırlatayım. millet benzin 4 tl yi geçti diye biraz homurdanınca 4 tl nin altına çektiler biraz. sonra da kırsal motorin diye tabir edilen euro dizele göre fiyat avantajı olan motorini kaldırdılar. (ben kalktıgınada inanmıyorumda.) 3.41 kr den mozot alıyor bu vatandaş.

geçenlerde vatandaşın birine spiker mikrofon uzatıyor ve başbakanla alakasız bir soru soruyor ve adam cevap veriyor başbakan iyi yönetiyor daha ne yapsın diyor. spikerin sordugu soruyla lakasız bir cevap. soruyu hatırlayamadım. ülkede böyle adamlar olduktan sonra işimiz zor.

sadece akaryakıt mı pahalı bu ülkede gelire göre herşey pahalı arkadaşlar. nefes almak bile lüks oldu.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------

eski araba yok

trafik perişan

nedeni basit hocam toplu taşıma kadar rezil bir ulaşım yok. otobüse biniyorsun balık istifi şeklinde gidiyorsun. toplu taşıma ne zaman düzelir o zaman hususi araçlar azalır trafikte.

eski aracın olmamasının nedeni millet tamircilerden bıktı bi yerini yaptırıyorsun diger tarafı bozuluyor. bir yıl içinde muhtemel ödenecek paraya daha iyi bir araç alınabiliyor.

yaw arkadaşlar kaçınılmaz olan şeyden neden zevk almaya çalışmıyorsunuz??

neden kendinizi üzüyor,canınızı sıkıyorsunuz????

zamlar beni etkilemiyor..ben hep 20 tl lik alıyorum desek acaba gerçekten inanıp zevk alabilirmiyiz???:queen:

ne bileyim çaresizlik insanı bazen saçmalamaya teşvik edebiliyor..bunlar yine gelirse artık benden hayır beklemeyin demekki...:p

eski araba yok

trafik perişan

çoşkun abi çoğu şirket arabası.. adam pazarlamacı yada tahsilatcı.. ben şirket toplantılarında bunu defalarca dile getirdim patronumun bana dediği kelime ben o kadar parayı bir motorcuya mı emanet edeceğim.. benim şirket itibarım söz konusu.. gülüp geçtim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buluşalıp bir meydanda okkalı bir protesto grev edelim yoksa benzin 5 TL yide aşıcak yakında..

Düşene bı tekmede bunlar vursun zararı yok nese olsa sağılmak için bekleyen inek sürüsüyüz

babaçi zurnanın zort deliğini bulmuş

ben anladığım kadarı ile anlatayım sen de eksik bulduğun yerleri tamamlarsın vs.

memleketin genel ahvaline ekonomik açıdan baktığınızda çok sorun görünmüyor,
herkes bir şekilde bir geçim yolu bulmuş.
elindekileri de kaybetmek istemiyor.
bir taraftan bir tüketim çılgınlığı almış başını gitmiş,
diğer taraftan bu tüketimi desteklemek uğruna bitmez tükenmez istekler vs.

yani işler tıkır tıkır....

bu sebepten vay öldük bittik samimi tavırlar değil.
ama bu bir sınır ötemizdeki ülke dünyanın petrolünün yüzde bilmem kaçına sahipken bizim dünyanın en pahalı petrolünü kullandığımız gerçeğini değiştiriyor mu ?

yahut kaynağa benden fersah fersah ötede doğalgaz kullanan ülkelerden daha pahalı doğalgaz kullandığım gerçeğini değiştiriyor mu ?

laf yok hükümetimize... sen benzine 4 lira vermezsen bu cari acık nasıl kapanır.. 4 lirada yetmez 10 olsun.. toplu taşıma araçlarına talep artsın.. otobüslerde bi kaç kucak boş kalıyorduya onuda bu zamla doldurmak umuduyla otobüslerde görüşmek üzere..

ayrıca başbakanlığın benzin parasını kendi cebinden veren kişilerin donunda gözü olduğunundan kıllanıyorum.. motor almayı becerirsem ilk işim donumu ankaraya kargolamak.. onlar yavaş ve acılı bi şekilde almadan önceden, direk yollamanın daha mantıklı olduğunu düşünmeye başladım..

Devlet yapmış olmayabilir ama. Bu Benzinin %70'inin vergi olduğu gerçeğini ve Dünya'da en pahalı benzin'ini alan millet olduğumuzu değiştirmez. Benzin zammı firmalar v.s. yapmış olsa bile 5 kuruş zamm'ın 3ü yine vergi. Olmasın demiyoruz kardeşim. %70 olmasın.

-
http://www.youtube.com/watch?v=Br_m-lgj1es (sözlü müstehcenlik içerir)
-

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar