Benzin Zammı İle İlgili Tüm Başlıklar

Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama yerinde olduğunu düşünerek yazmak istedim.Arkadaşlar elinizden geldiğince yerli malı almaya çalışın.Ama lafta kalmasın,gerçekten yapın. örneğin ...ilka marka çikolata alacağınıza gidin yerli malı başka bi çikolata alın.Ne bileyim işte en azından yiyecek-giyecek vs. bunları olsun yerli malı almaya çalışalım.Çalışalım üretelim,üreticiyi destekleyelim vesselam...

Genel olarak bakıldığında kesinlikle haklısınn,ama bi marketçi olaraktan yerli firmaların ,kendince havaları,artistlikleri,kuralları,salak saçma ticari düşüncelerii,çileden çıkarıyo beni o yüzden marketimde elimden geldiği kadar yerli malı satmamaya çalışıyorumm,çünkü türkün türkten başka dostu yoktur,lafına o kadar mualif hareketleri varki isyan ettirdiler benii:)

Eeee olur o kadar Yok 5 yıldır elektırıge zam gelmedı yok suya gelmedı yok gaza zam gelmedı dıyerek sıg dusunen bazı zıhnıyetler oylarını verırken dusuneceklerdı...Şimdi aldılar her seyde zamı oturdular asagı...Tabı 5 yılda zam yapmaz o kadar cok sey sattılar o kadar cok seyı yabancılara ozellestırdılerkı sıcak para vardı sımdı satacak bısı kalmadı..Zam yapıyorlar..Ama olur bulurlar ya Unakıtan ında dedıgı gıbı "SAt sat bıtıremedık ne komunıst ulkeymısız ya" ve "Her sey bıtsın ozelleştirme dairesinide satarım" diyen bı adam para bulurrr.

arkadaş neden almasınlar.benzinlikte alıyodum ben sürekli buraya gelmedikten öncede hep aynı şirketten alıyodum.buraya gelince motor tekleye tekleye bi hal olmuştu.heryer kaçak.şuan aldığım benzin çok daha temiz.neden benzinlikten benzin alcam diye o kadar para versinler oda kaçak buda.he söle bakayım sen olsan alırmısın.

bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti devam ettihi mühdetce gelecehimizi sorgulamayız:rendeer::rendeer::rendeer:

herşeye vergi ve varolan veriglerede full artışş...
her sokakta nerdeyse park zaten paralı, bide yakında evimizin önünde bile heryerde park parası ödiyceğimizi duydum, dha neler yaa,
şu herifleri başa getirdiler birde savunuyorlar, ama acısı ena fena çıkan seçmenler pişmanlıklarını dile getiriyorlar ara ara, basını bile satın almışlar ama satın alınmayanlarda çıkıyor bu pişman vatandaş topluluklarıda, siyasete karışmasın bilmem nesi yok, siyasetten çıktı millet sorunu oldu artık arkadaşlar, heryerde her ortamda konuşulmalı bence bu ülkeyi kaosa sokan yanlışlar yolsuzluklar.

yanlış hatırlamıyorsam bir radyo programcısı sabah belirli bi saatte akşam belirli bir saatte korna eylemi başlatmıştı.ve bunun üzerine benzin fiyatını düşürmüşlerdi.ama adamcaza bir sürü dava açılmıştı:pr:

yanlış hatırlamıyorsam bir radyo programcısı sabah belirli bi saatte akşam belirli bir saatte korna eylemi başlatmıştı.ve bunun üzerine benzin fiyatını düşürmüşlerdi.ama adamcaza bir sürü dava açılmıştı:pr:

bide bu ülkede hakkını arayana ''ananıda al git'' diyorlar.

:queen:cem uzan gelseydı mazot 1 ytl olacaktı e benzınde ona gore dusecek tı
ustelık bunula kalımyo
1.turk kızları gıdecek rus kızları gelecek
2.hamılelık 6 ay a dusecek
3.lost trt 1 de yayınlancak
4.otobus bıletlerı 10 ykr olcak ustelık uzanmak bedava
5.çakı çakmak tarak 10 metre donlastıgı bır arada ve sadece 1 ytl olacak
6.binbirgece şehrazat hanım 15.000 dolar degıl sadece 150 ytl olacak
7.idaa tek mactan yatmıcak
8. 2 gün iş 5 gün 5 gün tatıl olacak
9.IMF ye nah cekecez
10. 3 kurusa 5 köfte olacak
11.zekı muren de sızı gorebılecek
12.laflak kızlar dolacak abazalık son bulacak
13.muslukcuların göt catalı gorunmeyecek
14.parası olan kamcıyı vuracak
15.kuresel sogutma baslatılcak
16. 3 korner 1 penaltı olacak
17.he eve bır doktor her doktora 1 ev gırecek
18.ismail yk nın Allah belasını verecek
19.doktor oetker doçent olacak

arkadaslar keske oyumuzu cem uzana verseydık bak benzın dısında herseye care bulumus

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ

Evet, Nihat Sırdar'dı o. Ben de katılıyodum o eyleme ama susturulduk tabi... :pr:

arkadaşlar bir belgesel kanalında izlemiştim bu ethanol olayını.dünyada ethanolü en fazla üreten ülke brezilya.şeker kamışından şeker elde ediyorlar önce.sonra bu şekerden ethanol elde ediyorlar.ayrıca yan ürün olarak elde ettikleri alkollede rom yapıp dünyaya rom satıyorlar.elde kalan şeker kamışı posalarınıda yakıp elektriğe çeviriyorlar.yani hiçbirşey atılmadan değerlendiriliyor.brezilyada bütün araçlar ethanolle çalışmaya uygun ale getirilmiş ve her benzin istasyonunda ethanol pompaları mevcut.brezilya ethanolü keşfettikten sonra benzin ithal etmeyi bırakmış.ve egzos emisyonları düştüğü için hava kirliliğide kalmamış.

arkadaşlar bir belgesel kanalında izlemiştim bu ethanol olayını.dünyada ethanolü en fazla üreten ülke brezilya.şeker kamışından şeker elde ediyorlar önce.sonra bu şekerden ethanol elde ediyorlar.ayrıca yan ürün olarak elde ettikleri alkollede rom yapıp dünyaya rom satıyorlar.elde kalan şeker kamışı posalarınıda yakıp elektriğe çeviriyorlar.yani hiçbirşey atılmadan değerlendiriliyor.brezilyada bütün araçlar ethanolle çalışmaya uygun ale getirilmiş ve her benzin istasyonunda ethanol pompaları mevcut.brezilya ethanolü keşfettikten sonra benzin ithal etmeyi bırakmış.ve egzos emisyonları düştüğü için hava kirliliğide kalmamış.

BAKIN ORAYA BI CEM UZAN GECMIS BILEM:queen:

Lütfen arkadaşlar, Türkiye'nin bazı gerçekleri var. Benzin 10 senelerdir dünyanın vergisini ödeyerek ve pahalı alıyoruz. Dünde böyleydi, bugünde böyle. Biliyoruzki bunlardan öncede pahalıydı, bunlardan sonrada pahalı olacak. :)

Kimi seçersek seçelim yakıt fiyatları düşmez.Çünkü yakıttan alınan vergi öyle tatlı ki kolay kolay vazgeçmezler.

Lpg çalışan motor yapanlara gülenler vardı.Bu benzin zamlarından sonra onlar gülmeye başlıyacak sanırım :)
Motosiklete de lpg takma yaygınlaşacak bu gidişle...

ankaraya doğru motorlarla yola koyılalım 4 tekerlilerde bize eşlik eder ses getirecek bi miting havasında olur medyadanda katlım olur çokmu hayalperest davrandım:)

listede düzeltmen gereken bi yer var .. çatal olayı :)

evet ama yinede bayıldım gülmekten:cyclopsan:):mrgreen::mrgreen:

sene 2040 benzin ml 50 ytl

böyle giderse 2040 ta benzin denen nesne olmayacakki:mrgreen:

Arkadaşlar,
oturduğumuz yerden dövünüüüp gidiyoruz:pale:sinirler allak bullak oluyor her seferinde!

Tek çare Avrupalı gibi protesto etmek!
nerede sivil toplum örgütleri :silent:
nerede aptal şeyler varsa onlarla uğraçaklarına bununla uğraşsalar ya:pr:
bence,gerçektende ihtiyacı olmayan 1 ay uğramasın bakalım pompaya ne olacak:wiinkk:

Son düzenleme:
Bu protesto için ayrıca topic mi açalım yoksa buradaki arkadaşlar mı düzenleyecekler veya konuyu site yöneticileri mi dikkate alacak? LÜTFEN ARKADAŞLAR BİR AN ÖNCE HAFTASONUNU AYARLAYIN VE TOPLANALIM. 50-100 MOTOR OLURUZ HERHALDE HATTA NE KADAR ÇOK DUYURULURSA O KADAR MOTOR OLUR VE DAHA ÇOK GÖZE ÇARPARIZ.. EVET HALA CEVAP YOK ??????????????????*

ilginç bir protesto yapalım :) bu iş böle gitmeyecek, yaza protestoyu gören indirir fiyatı... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar