kesin çözüm
benzisiz enduro çıkmış.yedek parça dışında benzin masrafı sıfır.
![]()
hani neredeymiş o ? .
kesin çözüm
benzisiz enduro çıkmış.yedek parça dışında benzin masrafı sıfır.
![]()
umarım okuduklarım bir rüya olsa.yada kabus mu demeliyim. devletin memuru bile yaparsa bunu . yazıklar olsun .arkadaşlar ben vanda oturuyorum.daha bu yaz geldim buraya.burda heryer iran benzini yani kaçak benzin.ilk heldiğimde hep benzinlikten alıyodum benzini.ama duydumki benzinlikler bile iran benzini kullanıyomuş.bi baktım bizim evin karşısına sürekli lüx araçlar geliyo.abartısız x5 bile geliyo.hatta polisler bile arabalarına ordan olıyo.neyin nesi diye gittim adama sordum abi benzin varmı diye.var dedi.ne kadar dedim 2000ytl.hemen çektim motoru fulledim depoyu.artık haftada bi fullüyom valla.yakında 1500-1000 olur diyolar.
umarım okuduklarım bir rüya olsa.yada kabus mu demeliyim. devletin memuru bile yaparsa bunu . yazıklar olsun .
umarım okuduklarım bir rüya olsa.yada kabus mu demeliyim. devletin memuru bile yaparsa bunu . yazıklar olsun .
Bu halk hatalarını sürdürmekte inat ediyor.. Bundan yaklaşık 9 ay önce yine bir hata yaptı. Ama bu kez kendi sonunu hazırladı!
Bana felaket tellalı diyebilirsiniz, yada paranoyak.. Ama bu ülke çöküşüne adım adım gidiyor! 1-2 yıl içinde bu günlerimizi mumla arayacağız!
bu memleket bunları çekmeye MAHKUM!!!
Yakıt fiyatlarındaki vergiyi azaltsak bu sefer de tüketim artacagı için yine fiyatlar yükselir.Ama şu anki fiyat kadar yüksek seviyeye çıkmaz.Yani dengelenir.