Kesinlikle innova......:cat: doğru seçim....yüzlüklerden daha az yakıyor...son zamlarla birlikte altıvirgülbeşyepyenikuruştaksimkilometre yakıyor.....rakam yok bizde nede olsa Türkçeciyiz.....
arkadaşlar iyi-güzel herkes siyaset olayına girmiş,hükümete söylemediğini bırakmıyor ama sanki 5 sene önce bedavaya alıyorduk benzinleri de,şimdi bu fiyata çıktı gibi yorumlar yapıyorsunuz.
Bundan 5 sene önce petrolün varil fiyatı 45-50$ iken şu an 100$ı da aşmış durumda,bu durumda hükümet napsın??Görüyoruz dolar 1.20de iken bi kapatma davası dolar fırlıyor 1.30a ardından parti kapatılacak dolar bu sefer 1.40-1.50 .Arkasından da faturayı yine biz ödeyeceğiz,benzin olacak 4-5 ytl.Sonra elektrik,doğalgaz,su derken herşey zamnalanacak.Bunu da mı hükümet yapıyor,geçiniz lütfen bu palavraları.
Bizde bu çalan-çırpanlar ve devleti saran örümcek kafalılar temizlenmedikçe bu millet iflah olmaz,2 ileri 1 geri gitmeye devam edip, daha çook faturalar öderiz
arkadaşlar iyi-güzel herkes siyaset olayına girmiş,hükümete söylemediğini bırakmıyor ama sanki 5 sene önce bedavaya alıyorduk benzinleri de,şimdi bu fiyata çıktı gibi yorumlar yapıyorsunuz.
Bundan 5 sene önce petrolün varil fiyatı 45-50$ iken şu an 100$ı da aşmış durumda,bu durumda hükümet napsın??Görüyoruz dolar 1.20de iken bi kapatma davası dolar fırlıyor 1.30a ardından parti kapatılacak dolar bu sefer 1.40-1.50 .Arkasından da faturayı yine biz ödeyeceğiz,benzin olacak 4-5 ytl.Sonra elektrik,doğalgaz,su derken herşey zamnalanacak.Bunu da mı hükümet yapıyor,geçiniz lütfen bu palavraları.
Bizde bu çalan-çırpanlar ve devleti saran örümcek kafalılar temizlenmedikçe bu millet iflah olmaz,2 ileri 1 geri gitmeye devam edip, daha çook faturalar öderiz
Hükümet %70 lik vergi oranını düşürsün. Zam yapacak tabiki gerekirse, ona bi lafım yok şahsen. Onlara göre herşey güllük gülistanlık. Herşey iyiye gidiyor? Nasıl olsa makam arabalarının benzini benim maaşımdan vergi olarak ödeniyor. Dertleri yok tasaları yok. Yine benim maaşımdan kesilen vergilerle benim maaşımın 5-6 katını alıyolar. Alsınlar alsınlar, ben bir kuruşunu bile helal etmiyorum. Haram zıkkım olsun. Neyse, fazla siyasete girmiyim. İhlal etmiyelim şimdi forumumuzun kurallarını...
Evet burada siyaset konuşmaya gerek yok,herkes hakkıyla milletin temsilcisi olarak mecliste bulunuyor,onların aldığı maaşta sizin haram etme hakkınız var mı orası da beni ilgilendirmez.Fakat Türkiye'nin bazı gerçekleri var,bir sürü borcumuz var ve devletin hizmet verebilmesi için bizlerin vergilerine ihtiyaçları var.En büyük gelir kaynaklarından biri de ne yazık ki petrol.Biz de tabii ki isteriz bedavaya dağıtsınlar,fakat ülkemizin gerçeklerini kabullenmemiz gerekiyor.
Diyelim ki vergi %70ten %1e indi.Ne olucak o zaman?Devlet buradan kazandığı parayı nereden kazanacak?Havadan para kazanamayacağına göre,ya başka şeylere vergi yükleyecek ya da birçok hizmeti verememe durumuna düşecek.Sonuç hep aynı!!!
Malesef sen de haklısın arkadaşım, bizi bu durumlara düşürenler utansın. Zamanında çalıp çırpanlar, devletin malı deniz yemeyen domuz diyenler utansın. @Kartal23 arkadaşımızın dediği gibi içimizi serin tutalım, inşallah çocuklarımız rahat eder...
Daha da artacak, bunlar iyi günlerimiz.r: Yazın 4 liraya çıkar gibime geliyo...
Okuyabildim bu rakkamı:mrgreen::6,5 ykr/km diyo:cherry:.65 ykr olmasın:silent:?
Benzin zammına artık pek bişey diyemiyorum.Sonumuz hayrolsun.Arabamı 6 aydır belki 250 km kullanmadım,bu gidişlede kullanmıycam.Fakat 500cc'lik projem yan yatıyor gibi.250'liklere bakmakta fayda var.
abi ben bu masraflardan kurtulmak için asla büyük cc makina almam...ha bütçem gelirim yetiyorsa amenna...ama sanada banada 250 cc makina fazladır derim...büyük cc makina iyi hoşda derdi tasası bakımı benzini çok olur...
biz 3 kuruşa 5 kuruşluk köfte yemeye alışmışız...![]()