benim öyle bi soruınum yok
yazıklar olsun bu hükümete
USD/TRY 1 ABD DOLARI 1.3064 1.3127 1.3055 1.3147
EUR/TRY 1 EURO 2.0643 2.0743 2.0629 2.0774
Ya o değilde önceden hep 3 liralık alıyordum,şimdi ne kadarlık diye sorunca 3 liralık deyince utanıyorumale:
Birgün herkes bisikletle işe gidip geliyor olacak...
Atlantic arkadaşım,bu hızla 4ytl/lt'yi yaz'a gelmeden buluruz bencer:.
arkadaslar yapmayın ekonomımız ıyıye gıdıormus ole dıyorlar borclarımız gerılemıs 52 mılyar ytl den 49 mılyar ytl ye ınmıs lutfen bırakında benzın olsun bu kadarr: ya adamlar bızle kafa yapıo yok bole ıı ekonomı yok sole ıı dıye...arkadaslar vergı toplıcaz bılmem ne dıye herseye vergı koydular ve delı gıbı artırıyorlar kısacası ol yasama dıyorlar...nese konusacaktım da uyelığım saka olarak deıl hakkaten kapanır...
Ben şu yasıma kadar benzinin ucuz oldugu zamanı bilmiyorum ki.
Hangi hükümete yüklenirseniz yüklenin.
Hatta eskiden benzin almak için sıraya giriyormuşsun elinde bidonla.
milletde kek gibi oy veriyor dimi:farao:
bırak dostum ya ben hiçbi hükümetde hatırlamıyorum bu kadar zammı.
hergün benzine zam,ötv diye salakça bişey,doğalgaza zam,elektriğe zam....vs daha sayıyımı.uyan artık dostum uyannn.........
Bundan 5 sene önce petrolün varil fiyatı 45-50$ iken şu an 100$ı da aşmış durumda,bu durumda hükümet napsın??Görüyoruz dolar 1.20de iken bi kapatma davası dolar fırlıyor 1.30a ardından parti kapatılacak dolar bu sefer 1.40-1.50 .Arkasından da faturayı yine biz ödeyeceğiz,benzin olacak 4-5 ytl.Sonra elektrik,doğalgaz,su derken herşey zamnalanacak.Bunu da mı hükümet yapıyor,geçiniz lütfen bu palavraları.
Bizde bu çalan-çırpanlar ve devleti saran örümcek kafalılar temizlenmedikçe bu millet iflah olmaz,2 ileri 1 geri gitmeye devam edip, daha çook faturalar öderiz
yanlıs bılgı vermeyelım mılletın yuregınemı ındırcen3,30 olmus heycanlanmaya gerek yok
![]()
Ben devlet olsam oturur düşürüm ve kendime sorarım dünyada neden en pahalı bizde ?
devlet olsam mı?
zam olmaz sa olur mu kardeş?
kardeş yöneticilerin çoluğu çocuğu nasıl holdingte genel müdür olur, nasıl gemi villa sahibi olur?
valla yaptığın ayıp iki üç gemicik mi battı gözüne? ...
tüm türk milletine :rendeer: