Benzin Zammı İle İlgili Tüm Başlıklar

şu dizel makinalar üzerinde hala çalışıyorlar çıksada yük hafiflese....

arkadaşım az önce haberlerde söyledi bunu söylemek istemezdim ama 3.35 ytl olmuş

yazıklar olsun bu hükümete

USD/TRY 1 ABD DOLARI 1.3064 1.3127 1.3055 1.3147

EUR/TRY 1 EURO 2.0643 2.0743 2.0629 2.0774

Yazıklar olsun demokrasiyi yok etmeye çalışıp bu vatanın iyiye gidişini engellemeye çalışan,kendini milletten üstün görüp,bulundukları makamı bu devlete , millete zarar vermeye kendini adamış olanlara.
Yazıklar olsun kendi iradesini ve kendi gibi inanmış insanların iradesini milltein iradesinden ve cumhuriyet rejiminin üzerinde gören ve bunu yaparken yine bulundukları makamı mevkii kullanan insanlara...

yanlıs bılgı vermeyelım mılletın yuregınemı ındırcen:p 3,30 olmus heycanlanmaya gerek yok:p

Yaw bende gördüm 3.30 Dün depoyu fullemişim iyiki.

Arkadaşlar adam gibi bi protesto edelim benzin zamlarını nereye kadar gidecek bu böyle ?

Bende diyorum, benim motor 30 liralık benzinle daha fazla gidiyordu, arızası filan mı var acaba, zırt diye bitiveriyor. Geçen gün aylardan sonra ilk kez benzinin fiyatına baktım. Amaninn..!

Birgün herkes bisikletle işe gidip geliyor olacak...

neyse canım yaza kadar 4 ytl olur heralde alıstık zaten zam yemeye bakıyoruz aaaaaaaa yıne zam gelmıs demekten baska bıse yapamıyoruz ve ınatla gıdıp yıne benzın alıyoruz elımız mahkum:)

Ya o değilde önceden hep 3 liralık alıyordum,şimdi ne kadarlık diye sorunca 3 liralık deyince utanıyorum:pale:

Şaka gibi valla. Yılda 1 lira zam geliyor benzine bundan sonrada katlanarak devam ederse bir iki sene sonra 10 lira falan olur litresi. bankadan kredi çekip 1000lt falan benzin alıp bi tankerde çatı katında falan saklasak acayip kar ederiz ha :)

arkadaslar yapmayın ekonomımız ıyıye gıdıormus ole dıyorlar borclarımız gerılemıs 52 mılyar ytl den 49 mılyar ytl ye ınmıs lutfen bırakında benzın olsun bu kadar:pr: ya adamlar bızle kafa yapıo yok bole ıı ekonomı yok sole ıı dıye...arkadaslar vergı toplıcaz bılmem ne dıye herseye vergı koydular ve delı gıbı artırıyorlar kısacası ol yasama dıyorlar...nese konusacaktım da uyelığım saka olarak deıl hakkaten kapanır...

milletde kek gibi oy veriyor dimi:farao:

Ben şu yasıma kadar benzinin ucuz oldugu zamanı bilmiyorum ki.
Hangi hükümete yüklenirseniz yüklenin.
Hatta eskiden benzin almak için sıraya giriyormuşsun elinde bidonla.

bırak dostum ya ben hiçbi hükümetde hatırlamıyorum bu kadar zammı.
hergün benzine zam,ötv diye salakça bişey,doğalgaza zam,elektriğe zam....vs daha sayıyımı.uyan artık dostum uyannn.........

milletde kek gibi oy veriyor dimi:farao:

bırak dostum ya ben hiçbi hükümetde hatırlamıyorum bu kadar zammı.
hergün benzine zam,ötv diye salakça bişey,doğalgaza zam,elektriğe zam....vs daha sayıyımı.uyan artık dostum uyannn.........

Uyanık biri olarak sebebi aşağıda yazmıştım.Yeterince açık değil mi?O açıdan bakarsak,ben de hiçbir hükümette benzinde indirim yapıldığını hatırlamıyorum. ...

Bundan 5 sene önce petrolün varil fiyatı 45-50$ iken şu an 100$ı da aşmış durumda,bu durumda hükümet napsın??Görüyoruz dolar 1.20de iken bi kapatma davası dolar fırlıyor 1.30a ardından parti kapatılacak dolar bu sefer 1.40-1.50 .Arkasından da faturayı yine biz ödeyeceğiz,benzin olacak 4-5 ytl.Sonra elektrik,doğalgaz,su derken herşey zamnalanacak.Bunu da mı hükümet yapıyor,geçiniz lütfen bu palavraları.

Bizde bu çalan-çırpanlar ve devleti saran örümcek kafalılar temizlenmedikçe bu millet iflah olmaz,2 ileri 1 geri gitmeye devam edip, daha çook faturalar öderiz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben devlet olsam oturur düşürüm ve kendime sorarım dünyada neden en pahalı bizde ?

devlet olsam mı?
zam olmaz sa olur mu kardeş?
kardeş yöneticilerin çoluğu çocuğu nasıl holdingte genel müdür olur, nasıl gemi villa sahibi olur?
valla yaptığın ayıp iki üç gemicik mi battı gözüne? ...

tüm türk milletine :rendeer:

devlet olsam mı?
zam olmaz sa olur mu kardeş?
kardeş yöneticilerin çoluğu çocuğu nasıl holdingte genel müdür olur, nasıl gemi villa sahibi olur?
valla yaptığın ayıp iki üç gemicik mi battı gözüne? ...

tüm türk milletine :rendeer:

Güzel ifade etmişsin abi. Bu gidişle ne 2zamanlı makina alabilirim, nede büyük cc li makina. Ülkemizide Milletimizide sömürüyorlar.

yaaa motor alırsın bı dert yok taksıtı yok servısı yok masrafı yok ıvırı zıvırı bunları dusununce ınsan kafayı yıyo bıde benzın gırınce olaya hepten adamı sıkıyo :pr: ama ole bı motor hastalıgı varkı bende bunların hepsını unutturuyo:p

forum başlığında cuptan başkasına binilmez diyor. ama

bende cup var kmde şu an 8 kuruş yakıyor (80000) lira işte

ama citroen c1 1,4 hdi 4 kapılı araçta 80000 lira yakıyor

buda eşittir motora binilmez....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar