Benim Motosikletimin Fotosuyla Ilan Verilmiş

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Temsili olarak bir tane fotoğraf koymuş. Ne var bunda? Plakan bile görünmüyor. Temsili fotoğraftır diye etiketleseydi iyi olurdu gerçi ama yapmamış. Ben olsam canı sağolsun derdim. Alacak olan kişi de sadece fotodan bakıp almayacak ya...

Mersin İl Temsilcisi
biri senin adına motorunu satıyor :p
dikkat et komisyon istemesin :)

Sahibinden'de çok böyle fotolar sen yenimi görüyorsun birbirlerinin motorlarının resimleri ekleyip ilan veriyorlar kafana takma bişey olmaz.

acil koymuştur resim çekmek yerine google dan aratıp senin resmi beğenip koymuştur.

yürekçe abi bide cidden satıp motoru komisyon istiyormuş :)

peki sağolun abilerim ilk defa böyle bişile karşılaşıyorum şaşırdım yani :)

Son düzenleme:
Burak arkadaşım cebi var orda , fotoğrafını kullanmasını istemiyorsan arayıp söylesene.

aslinda ben bunu senin motora hic benzetemedim senin arka lastikte beyaz yazilar var bunda yok senin burda koydugun resimde plaka var sahibindende yok ama isyeri yapisi ayni:silent::silent:

Lastikler boyalı, varyatör kapağında yamaha yazıyor. Pek belli değil aslında. Fotoğrafların zamanı farklı sanırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
reklamın iyisi kötüsü olmaz...

Sahibinden com a şikayet edebilirisn.
Araç bilgilerinin altında ilanın doğru olmadığını düşünüyorsanız diye bir link var bu linke tıklayarak ilgili forma ulaşabilir ve resmin size ait olduğunu bildirebilirsiniz.

sağolun siteden büyüklerimiz sorun olmadığını söyledi sonradan bende adam beğenmiş koymuş düşüncesine vardım

ewet fotoğraflama zamanlar farklı

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar