Güncelleme yaptırmayan arkadaşlar var mı hala ?
Yeni gelen cihazlar zaten güncelleme yapılarak gönderiliyor ilk 3 ay içinde satılan cihazlar güncelleme gerektiriyor illaki yaptırmayanlar vardır.
Güncelleme yaptırmayan arkadaşlar var mı hala ?
ben daha güncelletemedim. çünkü 3100 kilometredeyim. 4000e doğru ikinci bakıma gittiğimde Mehmet Usta bizi güncellemesiz koymaz diye düşünüyorum![]()
Vale Moto Mehmet usta mı ? bazı bayilerde güncelleme cihazı yok bilginize
Benelli web sayfasında fiyatlar görünmüyor bilgisi olan var mı ? indirim falan mı yapıyorlar yoksa zam mı geliyor![]()
![]()
Yıl sonu fiyat güncellemeleri yapılıyor ondandır tüm firmalar kaldırır bu aralar 20 25 günde yoktur.
Fiyatlar genel olarak yıl sonunda düşer daha fazla satış yapmak için ama benelli satacağını sattı diye düşünüyorum bayiler motor yetiştiremiyor birde dolar fazlasıyla yükseldi indirim olur mu hiç sanmıyorum.
Pea dostum,
Bir öneride benden olsun Yağ filtresi KMA da 15 TL :cherry:
Selam arkadaşlar daha önce motorumun su devirdaiminde sorun olduğunu servise bıraktığımı bıraktığım şekilde durduğunu yazmıştım bir gün sonrasında bende motoru aldım tabigeçen hafta vale motor Mehmet ustaya teslim ettim derdimi anlattım aynı gün işlemlere başlayacağını söyledi ki çarşamba verdiğim motorumun salı günü hazır olduğunu arayarak belirtti. yani pazar ile 6 gün ara da 29 ekim de var.Farklı sorunlara yönelik işlemlerde yapıldı bu arada sadece pompa değil.Japonlarda bu hizmet yok
Artı Mehmet ustaya motoru teslim edip insanın içinin rahat olması paha biçilemezmiş, biz yeniyeni tanışıyoruz kendisiyle.Motoru adeta ezber etmiş herşeyi çok hızlı ve bilinçli yapıyor. Almaya gittiğimde stop etti motor sürekli adım adım kontrolleri yaptı sonrasında konjektör (sargı) olabilir dedi söktük yanmış; ne mi oldu elimde var dedi ve hop taktı ( yedek parça sorunu var mı diyenelere cevap
) tüm bu işlemler 45 dk.kadar sürdü yalnızca. Teşekkürler Mehmet usta kralsın.
![]()
Mehmet usta çok doluydu bu hafta. 10'un üzerinde tnt25 vardı ve birkaçının motorunun sökülmesi gerekiyordu. (biri de benimkiydi)
Buna rağmen hepimizi memnun etti, helal olsun![]()
Mehmet usta çok doluydu bu hafta. 10'un üzerinde tnt25 vardı ve birkaçının motorunun sökülmesi gerekiyordu. (biri de benimkiydi)
Buna rağmen hepimizi memnun etti, helal olsun![]()
Abs'li model 2016'da çıkmadı ki, daha yeni tanıtıldı.
Siteden de abs'siz TNT25'i(bizimki yani) kaldırmışlar. Bakalım nolcak.
Millet benzin tüketimleriniz ne durumda?
0 km'den beri aldığım benzinin hesabını tutuyorum ve şunu fark ettim:
Petrol Ofisi'nden ne zaman benzin alsam motor çok yakmış. %20'lere yakın hem de. Shell'den aldığımda tüketim azalmaya başlamış, PO'dan alınca tekrar yükselmiş. Sanırım bundan sonra mecbur kalmadığım sürece Petrol Ofisi'ne uğramayacağım.