Benelli Benelli TNT 25 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben daha güncelletemedim. çünkü 3100 kilometredeyim. 4000e doğru ikinci bakıma gittiğimde Mehmet Usta bizi güncellemesiz koymaz diye düşünüyorum :)

Benelli web sayfasında fiyatlar görünmüyor bilgisi olan var mı ? indirim falan mı yapıyorlar yoksa zam mı geliyor :D :D

Yıl sonu fiyat güncellemeleri yapılıyor ondandır tüm firmalar kaldırır bu aralar 20 25 günde yoktur.

Fiyatlar genel olarak yıl sonunda düşer daha fazla satış yapmak için ama benelli satacağını sattı diye düşünüyorum bayiler motor yetiştiremiyor birde dolar fazlasıyla yükseldi indirim olur mu hiç sanmıyorum.

Fiyatlar genel olarak yıl sonunda düşer daha fazla satış yapmak için ama benelli satacağını sattı diye düşünüyorum bayiler motor yetiştiremiyor birde dolar fazlasıyla yükseldi indirim olur mu hiç sanmıyorum.

Sattığını satmış olur mu hiç :D İndirim olması gerekir normal şartlar altında ama ülkemiz pek normal değil :) OHAL'deyiz.

Selam arkadaşlar daha önce motorumun su devirdaiminde sorun olduğunu servise bıraktığımı bıraktığım şekilde durduğunu yazmıştım bir gün sonrasında bende motoru aldım tabi :) geçen hafta vale motor Mehmet ustaya teslim ettim derdimi anlattım aynı gün işlemlere başlayacağını söyledi ki çarşamba verdiğim motorumun salı günü hazır olduğunu arayarak belirtti. yani pazar ile 6 gün ara da 29 ekim de var.Farklı sorunlara yönelik işlemlerde yapıldı bu arada sadece pompa değil.Japonlarda bu hizmet yok :) Artı Mehmet ustaya motoru teslim edip insanın içinin rahat olması paha biçilemezmiş, biz yeniyeni tanışıyoruz kendisiyle.Motoru adeta ezber etmiş herşeyi çok hızlı ve bilinçli yapıyor. Almaya gittiğimde stop etti motor sürekli adım adım kontrolleri yaptı sonrasında konjektör (sargı) olabilir dedi söktük yanmış; ne mi oldu elimde var dedi ve hop taktı ( yedek parça sorunu var mı diyenelere cevap :) ) tüm bu işlemler 45 dk.kadar sürdü yalnızca. Teşekkürler Mehmet usta kralsın. :)

Selam arkadaşlar daha önce motorumun su devirdaiminde sorun olduğunu servise bıraktığımı bıraktığım şekilde durduğunu yazmıştım bir gün sonrasında bende motoru aldım tabi :) geçen hafta vale motor Mehmet ustaya teslim ettim derdimi anlattım aynı gün işlemlere başlayacağını söyledi ki çarşamba verdiğim motorumun salı günü hazır olduğunu arayarak belirtti. yani pazar ile 6 gün ara da 29 ekim de var.Farklı sorunlara yönelik işlemlerde yapıldı bu arada sadece pompa değil.Japonlarda bu hizmet yok :) Artı Mehmet ustaya motoru teslim edip insanın içinin rahat olması paha biçilemezmiş, biz yeniyeni tanışıyoruz kendisiyle.Motoru adeta ezber etmiş herşeyi çok hızlı ve bilinçli yapıyor. Almaya gittiğimde stop etti motor sürekli adım adım kontrolleri yaptı sonrasında konjektör (sargı) olabilir dedi söktük yanmış; ne mi oldu elimde var dedi ve hop taktı ( yedek parça sorunu var mı diyenelere cevap :) ) tüm bu işlemler 45 dk.kadar sürdü yalnızca. Teşekkürler Mehmet usta kralsın. :)

Geçmiş olsun kardeş tekerin düz bassın. Vale Mehmet usta döktürmüş yine :) Japonlar'da yok bu hizmet :) Sende Valecisin artık :)

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Mehmet usta çok doluydu bu hafta. 10'un üzerinde tnt25 vardı ve birkaçının motorunun sökülmesi gerekiyordu. (biri de benimkiydi)
Buna rağmen hepimizi memnun etti, helal olsun :)

tmp

Mehmet usta çok doluydu bu hafta. 10'un üzerinde tnt25 vardı ve birkaçının motorunun sökülmesi gerekiyordu. (biri de benimkiydi)

Servise o kadar motor gelecek kadar satıldı mı bu Benelli :) Ben servisleri boş sanıyordum :) Tekeriniz düz bassın.

Hayırdır dostum neyi vardı senin motorun ? Bakım falan mı yoksa bir arıza mı var motorda

pea

Motosikleti
@tmp
Aynı soruyu ben de sormuştum. Çok mu satıldı, yoksa çok mu problemli dedim. Çok satılmış.

@Balc10
Motor bloğundan inceden yağ sızıyordu. Üst kapak contası değişti.
Debriyajda da bir gariplik vardı, o da değişti.
Ciddi sorunlar değiller ama sorun başlamadan önlenmiş oldu Mehmet usta sağolsun.

Benelli Türkiye sitesinde TnT 25 ve TnT 250 ABS Euro 4 modellerini duyurdu. Sanırım 2017 model olarak yeni yılda gelecekler.

tnt-25-tr.jpg

tnt-250-tr.jpg

Benelli eyvallah abs getirdin motorlarına çok güzel oldu da .

2016 da soktuğun Tnt 25'i neden en başta absli getirmedin. Sattığın bu kadar tnt25 arasından bundan sonra bir tek bizim modeller abs'siz olacak.

Satarken bizim için eksi olacak. Üzdün beni benelli

pea

Motosikleti
Abs'li model 2016'da çıkmadı ki, daha yeni tanıtıldı.
Siteden de abs'siz TNT25'i(bizimki yani) kaldırmışlar. Bakalım nolcak.

Millet benzin tüketimleriniz ne durumda?
0 km'den beri aldığım benzinin hesabını tutuyorum ve şunu fark ettim:
Petrol Ofisi'nden ne zaman benzin alsam motor çok yakmış. %20'lere yakın hem de. Shell'den aldığımda tüketim azalmaya başlamış, PO'dan alınca tekrar yükselmiş. Sanırım bundan sonra mecbur kalmadığım sürece Petrol Ofisi'ne uğramayacağım.

Abs'li model 2016'da çıkmadı ki, daha yeni tanıtıldı.
Siteden de abs'siz TNT25'i(bizimki yani) kaldırmışlar. Bakalım nolcak.

Millet benzin tüketimleriniz ne durumda?
0 km'den beri aldığım benzinin hesabını tutuyorum ve şunu fark ettim:
Petrol Ofisi'nden ne zaman benzin alsam motor çok yakmış. %20'lere yakın hem de. Shell'den aldığımda tüketim azalmaya başlamış, PO'dan alınca tekrar yükselmiş. Sanırım bundan sonra mecbur kalmadığım sürece Petrol Ofisi'ne uğramayacağım.

Pea benimde demek istediğim keşke abs ile gelene kadar getirmeselerdi. Zararda olan taraf kendileri değil biz oluyoruz.

Bu arada shellden alınca benzini daha uzun gidiyor ne zaman opetten alsam dediğin oranlarda fark oluyor. BP den hiç almıyorum. Motor gitmiyor resmen.

Shell den şaşmamak lazım. Ama şu da var kış geldi gibi motor zor ısınıyor yakış farklılaşıyor mecburen. Yazın ısınmak için daha az süre bekletirken şimdi baya bi bekliyorum ısınsın öyle yola çıkayım diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar