Ankara'daki Leoncino sahibi yazmazsa artık ifşa edeceğim.l:
Ankara'daki Leoncino sahibi yazmazsa artık ifşa edeceğim.l:
Model 10 mayısta gelecek diye yazmışlar dağıtıldı mı ki?
niye ifşa ? adam motoru çalmış mı .... belki de forumu kullanmak istemiyor dur
13 Eylülde gördüm ben ilk. Daha öncesini ve detayını bilmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------
Bu kadar ciddiye niye aldınız? Forumu kullanıyorsa mesajımı gördüğünde yazar dedim. Tepkiniz çok yersiz.
Kuba'nın bayiler toplantısında tanıtılan modelini bayi almış olabilir Ankarada'ki bayiye uğrarsan sorabilirsin. Mesajını görünce merakımdan Kuba'yı aradım yok daha gelmemiş ama numune modellerimiz bayilerimize gönderiliyor kullanıcıların önden görmesi için dediler.
Benellilerde ducati gibi agir bakim gerektiriyor mu ? Cok uzagim italyanlaraama cook estetik cok guzeller
Ben test etme şansı yakaladım. Pek sığamadım gibi sanırım motora göre baya iri geldim.İlk defa bu tip bir motora bindim. O yüzden bu konuda ki hissiyatlarım yanlış olabilir. Ancak süspansiyonlar yumuşak. Zaten ben binince bir miktar kapanıyor. :queen: Çok hoş bir sesi var. Motor beklediğimden daha güçlü çıktı. Devire bakmadım ama pek devir çeviren bir motor yok. 2 yada 3 bin devirlerde birden bir güç geliyor hoştt dedim ister istemez. Vites geçişleri sertti. Bu motor ile güzel oynayanlar olur. Ancak bana göre değil.
![]()
İsranbul' da Vale Moto da var ama fuar a kadar dokunamıyorlar. Siz nerede sürdünüz merak ettim. Sanırım siyah olanı sürdünüz. Kırmızı İstanbul' da çünkü. Bende çok merak ediyorum. Bütün mali planlarım bu motor üzerinde şekilleniyor![]()
İsranbul' da Vale Moto da var ama fuar a kadar dokunamıyorlar. Siz nerede sürdünüz merak ettim. Sanırım siyah olanı sürdünüz. Kırmızı İstanbul' da çünkü. Bende çok merak ediyorum. Bütün mali planlarım bu motor üzerinde şekilleniyor![]()
Şu Ankara'daki arkadaşı birileri foruma yönlendirse ne güzel olurDostum videonun Türkçe bi versiyonu yok mu anlamıyoruz pek
![]()