Bana göre de bu fiyata satış yapmasına imkan yok. TRK 502 modeli enduro olduğu için 32 bin TL'yi kaldırıyor ve rakibi de yok. 32 bin TL'yi verdiğinizde tabiri caizse at gibi motor alıyorsunuz ama aynı durum Leoncino için geçerli değil. Ayrıca daha az malzeme mantıken daha az para demektir, o yüzden de aynı motoru kullanan TRK 502'den daha ucuz olması beklenir. Bu motorun satılması gereken rakam en fazla 30 bin TL'dir. Leoncino şu haliyle tamamen lükse giriyor. Ben prensip olarak bir malın sırf güzel tasarımlı olduğu veya talep gördüğü için aynı ayardaki bir başka maldan %20 pahalıya satılmasına karşıyım. Aynı saçmalığı Yamaha, MT-07 temelli XSR700 isimli ucube motoruna yaptı ve boyunun ölçüsünü aldı. Geçen sene biraz uslanmışlardı, bu sene yine zammı bastılar ve yine motorlar ellerinde patlayacak. Leoncino için şunu da ekleyeyim; fuarda üzerine oturdum ve bana resimlerdeki kadar kaliteli gelmedi. TRK'dan daha kaliteli olduğunu sanıyordum ama aynı ayardalar. Kesinlikle TRK'dan ucuz olması gerekiyor.
Özetle, Leoncino'nun işi zor.